رامین ملکی 51 ارسال شده در 2 مهر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، 2016 رام روی گوشی 4.4.2 با emui 3.0 هستش..با بیلد c185b067.... 868443024563069 این هم شماره سریالش..ممنون معلمان واقعی کسانی هستند که بدون دریافت حقوق و مزایا و با عشق به دیگران علم می آموزند.. لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 2 مهر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، 2016 دوست عزیز شما اول باید رام اندروید 5 روی گوشی رایت کنید سپس اندروید 6 اول فایل زیر رو رایت کنید. 5.1.1 سپس رام اندروید 6 زیر رو بزنید. 6.0 درضمن این مدل منو فارسی نداره و فقط میتونید با مورلاکول فارسی کنید. لینک ارسال
hamed67vi 51 ارسال شده در 2 مهر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، 2016 رام روی گوشی 4.4.2 با emui 3.0هستش..با بیلد c185b067.... 868443024563069 این هم شماره سریالش..ممنون imei نه سریال نامبر گوشی لینک ارسال
g0dsend313 25 ارسال شده در 2 مهر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، 2016 یه نکته مهم در مورد 4c بگم دوستان به مشکل برنخورن دقت کنید این مدل حتما باید رام منطقه خودتون فلش بشه c185b067 مثلا در مورد بالا رام c185 اگر انلاک کردید و رام منطقه دیگه بزور بش بخورونید مثلا رام c432 یا ... اکثر مواقع گوشی بیس باندش میپره ضمن اینکه گوشی های سری اول که با نسخه 63 و 67 وارد بازار شدن بسیار اذیت می کنن برنامه های پولی ios که برای مدت محدود رایگان شده تبدیل 45 گیگ لینک غیر مستقیم(یا فیــــــلـــــتــــر) به مستقیم(و غیر فیــــــلـــــتــــر) فقط 7 تومان ! لینک ارسال
hamed67vi 51 ارسال شده در 2 مهر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، 2016 نه اگه فایل dload اکسترکت بشه و فایل مودم رایت نشه هیچ اتفاقی نمیوفته.تضمینی لینک ارسال
g0dsend313 25 ارسال شده در 2 مهر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، 2016 نه اگه فایل dload اکسترکت بشه و فایل مودم رایت نشه هیچ اتفاقی نمیوفته.تضمینی دوست عزیز تست شده چندین مورد داشتیم که انتن کلا پریده برنامه های پولی ios که برای مدت محدود رایگان شده تبدیل 45 گیگ لینک غیر مستقیم(یا فیــــــلـــــتــــر) به مستقیم(و غیر فیــــــلـــــتــــر) فقط 7 تومان ! لینک ارسال
hamed67vi 51 ارسال شده در 2 مهر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، 2016 دوست عزیز تست شده چندین مورد داشتیم که انتن کلا پریده وقتی فایل مودم رایت نشه چطور بیس باند میپره عزیز؟ ً@*&،4645645 لینک ارسال
g0dsend313 25 ارسال شده در 2 مهر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، 2016 گوشی های سری جدید هواوی قفل منطقه داره یعنی اول اینکه رام منطقه ای دیگه روش رایت نمیشه اگرم رام منطقه ای دیگه یعنی سیستم و بوت رام منطقه ای دیگه بزور بش خورونده بشه به دلیل عدم تطابق oem و منطقه گوشی کلا بیس باند null میشه دقت کنید مدلهایی که من دیدم 4c و y6 مدل l21 یه مدل دیگه هم بود الان یادم نمیات ولی کلا مدل های جدید این قفل رو دارن تو فلش باید دقت کرد برنامه های پولی ios که برای مدت محدود رایگان شده تبدیل 45 گیگ لینک غیر مستقیم(یا فیــــــلـــــتــــر) به مستقیم(و غیر فیــــــلـــــتــــر) فقط 7 تومان ! لینک ارسال
hamed67vi 51 ارسال شده در 2 مهر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، 2016 گوشیای که معمولا میاد دستمون به خاطر نبود فارسیه که باید به اصطلاح منطقه ی گوشیو عوض کنید خوب برای رایت فایل منطقه ی دیگه هیچ مانعی نیست فقط بوتلودر که اونم به خاطر منطقه اش نیست که لاکه کارخونه لاک میکنه که کاربر اجازه نداشته باشه فایلهای سیستمیو دستکاری کنه شما برفرض اگه بخوای رام 4c رو منطقه اشرو عوض کنی فقط فایل سیستمو فلش کنی کافیه دیگه احتیاجی نیست هیچ فایلیو رایت کنی رو گوشی ینی من تا فردام بگم که تا فایل مودم رایت نشه واسه شبکه ی گوشی اتفاقی نمیوفته شما قبول نمیکنی نمیخوام جو بدم و دوس ندارم کسی کینه ای بگیره از من اما همیشه باید قبول کنیم فقط حق با ما نیست موفق باشید لینک ارسال
g0dsend313 25 ارسال شده در 2 مهر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، 2016 گوشیای که معمولا میاد دستمون به خاطر نبود فارسیه که باید به اصطلاح منطقه ی گوشیو عوض کنیدخوب برای رایت فایل منطقه ی دیگه هیچ مانعی نیست فقط بوتلودر که اونم به خاطر منطقه اش نیست که لاکه کارخونه لاک میکنه که کاربر اجازه نداشته باشه فایلهای سیستمیو دستکاری کنه شما برفرض اگه بخوای رام 4c رو منطقه اشرو عوض کنی فقط فایل سیستمو فلش کنی کافیه دیگه احتیاجی نیست هیچ فایلیو رایت کنی رو گوشی ینی من تا فردام بگم که تا فایل مودم رایت نشه واسه شبکه ی گوشی اتفاقی نمیوفته شما قبول نمیکنی نمیخوام جو بدم و دوس ندارم کسی کینه ای بگیره از من اما همیشه باید قبول کنیم فقط حق با ما نیست موفق باشید حرف شما سند منتها قبل از بیان تئوری اون روی یک گوشی honor 4c تست کنید بعد مواردی که تست کردیدو بیان کنید من تست کردم که دارم میگم قبلا تذکر داده شده به هیچ عنوان مواردی که خودتون تست نکردید و از اون 100درصد اطمینان پیدا نکردید ارائه ندید برنامه های پولی ios که برای مدت محدود رایگان شده تبدیل 45 گیگ لینک غیر مستقیم(یا فیــــــلـــــتــــر) به مستقیم(و غیر فیــــــلـــــتــــر) فقط 7 تومان ! لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.