mehdi-ghanbarinia 11 ارسال شده در 2 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، 2016 Miracle Box 2.27A Crac k by HiRSH GSM این یه نرم افزار دیگه هست . کرک شخص دیگه هست.برای فعال سازی استارت هم این کار رو بکنید Handle.ini این فایل رو از داخل باکس باک کنید تا استارت فعال شود لینک ارسال
siavash.radan 10 ارسال شده در 2 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، 2016 miracle box 2.27a crac k by hirsh gsm این یه نرم افزار دیگه هست . کرک شخص دیگه هست.برای فعال سازی استارت هم این کار رو بکنید handle.ini این فایل رو از داخل باکس باک کنید تا استارت فعال شود سپاسگزارم این راه حل از کرک هم واجبتر بود =p~ لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 2 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، 2016 میشه بگین چجور؟؟تیک دیباگینگ فعال بود؟؟ لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 2 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، 2016 استاد چجور باید نصب کنم؟؟دوتا رو دانلود کردم لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 2 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، 2016 استاد من نصب کردم.حالا باید چیگارکنم؟handle.ini نیس تو محل نصبش فقط یه handle هست پاک کردم ولی باز نمیکنه الان برنامش لودرش کجاس/؟؟ لینک ارسال
ramin 68 14 ارسال شده در 3 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، 2016 سلام من نصب کردم 2 هفته خیلی خوب باهاش کار کردم ولی الان گزینه start butoon روشن نمیشه چیکارش کنم ؟ لینک ارسال
BAHMAN 48 ارسال شده در 3 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، 2016 سلام انتی ویروس رو غیر فعال کنید فایلی که دوستمون گفتن رو دانلود کنید و فایلی که در عکس نشون دادم رو حذف کنید سپس کرک رو اجرا کنید یا علی Miracle Box 2.27A Crac k by HiRSH GSM Bahman59547@Gmail.com ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 3 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، 2016 سلامانتی ویروس رو غیر فعال کنید فایلی که دوستمون گفتن رو دانلود کنید و فایلی که در عکس نشون دادم رو حذف کنید سپس کرک رو اجرا کنید یا علی Miracle Box 2.27A Crac k by HiRSH GSM باتشکرازپاسخگویتون استاد اینکار رو کردم نمیشه برای اجرای کرک رو کدوم بای کلیک کنم؟؟ لینک ارسال
mobile yak 10 ارسال شده در 4 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، 2016 گزینه start غیر فعال و فایل handle نیز حذف کردم. لینک ارسال
mobile yak 10 ارسال شده در 4 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، 2016 مشکل حل شد دوستان تاریخ سیستم را به یک ماه قبل تر بازگردانید لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.