ei.g.a 17 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2016 واقعا تبریک.این انجمن با این مدیران فعال و کاردرست تو این مدت کم واقعا پیشرفت زیادی داشته دست مریزاد. به امید پیشرفت روز افزون برای این انجمن و کاربران عزیز آن انشالله که همگی موفق باشید. لینک ارسال
aetork 10 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2016 تبریک به مدیریت عزیز و همه هم تیمی ها لینک ارسال
omid ghorbani 12 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2016 تبریک و خسته نباشید به همه دوستان ان شاءالله به آرزوی موفقیت آدم گاهی میخواهد حرف بزند اما نمیداند با چه کسی پس لال می شود ، خفه می شود وقتی که هرکه هست نمیفهمدت و هرکه “میفهمدت” نیست !=(( لینک ارسال
e30-851 29 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2016 سلام منم تبریک میگم و خدا قوت ب ایلیا و معاون ...... گندش:dddddd و تمامی مدیران دوستان خدایش در این یک سال با مشکلات و سختی های زیادی روبه رو شدیم و در کنار هم دوستانه حلشون کردیم و اساتید زیادی بودن و هستن و بعضی هاشونم رفتن که من از نوبه خودم که روزی عضو کوچکی از این فروم بودم تقدیر و تشکر میکنم و ایشالا هرجا هستن زندگیشون لبریز از شادی باشه:xxx سه چیز رو هیچ وقت یادت نره 1- به همه نمی تونی کمک کنی 2- همه چیز رو نمی تونی عوض کنی 3-همه تو رو دوست نخواهند داشت اسماعیل عطایی کچویی چهارشنبه - ۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ الأربعاء - ٣ رجب ١٤٣٦ Wednesday - 2015 22 April لینک ارسال
رامین ملکی 51 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2016 بند هم به نوبه خودم تبریک میگم. ..و افتخار میکنم که توی چنین سایتی و با همکارای گلی مثل شما ها در ارتباط هستم... موفق و پیروز باشید... معلمان واقعی کسانی هستند که بدون دریافت حقوق و مزایا و با عشق به دیگران علم می آموزند.. لینک ارسال
ghodooss 90 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2016 تبریک منم صمیمانه پذیرا باشید برای زنده ماندن دو خورشید لازم است؛ یکی در آسمان و یکی در قلب... GhodoosS لینک ارسال
rezakeshavarza 15 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2016 آقا تبریک خیلی عالی امیدوارم بهتر هم بشیم با کمک هم دیگه من فقط عاشق اینم.......... حرف قلبتو بدونم............ لینک ارسال
amir8159 10 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2016 بسیار خوب ممنون از پست شما لینک ارسال
matador5550 10 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2016 من هم تبریک میگم ان شاالله هر روز شاهد پیشرفت این انجمن باشیم، فقط دوستان میدونم اینجا جاش نیست من پ خ فرستادم جوابمو ندادن، من میخوام پست آموزشی بزارم ولی گزینه ی ایجاد پست جدید برای من فعال نیست خواهشا بفرمایین چیکار کنم؟ مرسی لینک ارسال
mohsen_mahdavi 11 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2016 تبریک و عرض خسته نباشید به همه دوستان مخصوصا مدیران زحمت کش لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.