dj masud 18 ارسال شده در 7 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، 2016 اخه حامدجان گفتن مشکل nvram حل میشه با همین فایل فایلشو ازکجا میتونم داشته باشم؟؟؟ لینک ارسال
mobiledaneshjoo 16 ارسال شده در 7 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، 2016 اره روشنش کردم میخام nvram بزنم اخه انتن نمیده میگی دانلودکردی وفلش زدی روشن شده دوباره میخوای همین فایلو دانلود کنی برای nvram چندروزقبل میگی دانلودکردم الان هم میگی بله فلش زدم روشن شده پس پست زدن شما که لینک دوم دانلودنمیشه دوباره بزارید چه دلیلی داره درصورتی که لینک هم صحیحه دوست عزیز حداقل 6باربه شمااخطاردادم اسپم نزنید ولی فایده ای نداره شما تویک پست به فاصله 2دقیقه 4تاپست گذاشتید هرکدوم چندکلمه کوتاه که من همشوادغام کردم تویک پست 1خط هم نشد تذکردادم گفتید باشه تکرارنمیشه ولی چندمین باره GSM-DEVELOPERS بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید ---------------------------------------------------------- خدا را در قلب کسانی دیدم که بی هیچ توقعی ، مهربانند لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 7 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، 2016 دوست عزیز با این فایل موفق نشدم دادم به همکار فلش زد الانم هاردم ویروسی شده ویروسکشی کردم حالا که میخام انزیپ کنم ارور میده مجبورم از نو دانلودکنم پارت دوم هم نشده که میگم الکی که نمیگم 3 پارت بقیش شد ....حالا اون به کنار اگه تو یه پارت باشه بهتره راحتتر انزیپ میشه و..... لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 7 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، 2016 فکرنمیکنم رفتار پلیسی وتحقیرامیزو نگاه از بالا در شان این انجمن و مدیرانش باشه البته همه بچه ها و مدیران دلسوزن و خاکی بی ریا واز تحقیر وپلیس بازی خبری نیس شمام اگه مدیری نباید و حقندارید توهین وتحقیرو پلیس بازی کنین و مثلا مچگیری کنین .کسی هم بیکارومریض نیس بخاد وقت کسیرو بگیره......اگه کمک نمیکنین نقش پلیس و مچگیربه اصطلاح هم بازی نکنین لطفا لینک ارسال
hasan32 15 ارسال شده در 11 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، 2016 درود فایل nvram تبلت HMS 733 با چیپ 6582 خدمت شما دانلود لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 12 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، 2016 درودفایل nvram تبلت HMS 733 با چیپ 6582 خدمت شما دانلود وقتی دادم به همکارفلش کرد سریالش هم پریده invalid شده ولی بیسباند داره با این فایل خوب میشه؟؟؟ لینک ارسال
hasan32 15 ارسال شده در 12 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، 2016 زماني با رايت اين فايل سريال برميگرده كه شما nvram و فايل md5 tar بكاپ گرفته از تبلت رو با mtk droid tool رايت كنيد اگه بيس باند داشته باشيد با Mobileuncle امتحان كن سريال رو بده بهش تبلت رو روت كن بايد سريال برگرده يه اسكرين شات از برنامه mtk droid tool اينجا بزار تا بهتر راهنمايي كنم لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 12 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، 2016 با iroot روت کردم 2بار حالا با برنامه mobileuncle میخام کارکنم ارور باید روت شود میده.با kingo روت نمیشد لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 13 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، 2016 چجوری سریال بزنم؟؟؟؟روت میشه ولی موقع کاربابرنامه میگه روت نیس با kingo هم ارور میده لینک ارسال
Alir3za 10 ارسال شده در 13 آبان، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، 2016 با RootGenius تست کنید فکر کنم یبار با این روت کردم این تبلت رو لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.