iraj 104 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2016 خواهش میکنم دوست منخدمتتون عرض کردم که اکثرا این پایه مشکل پیدا میکنه از پایه مثبت کانکتور شارژ به پایه ترانزیستور مشخص شده سیم کشی کن مشکل حل میشه بله ..فقط به کدوم پایه ترانزیستور سیم بکشم؟ irgsm لینک ارسال
peiman.rps 14 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2016 بله ..فقط به کدوم پایه ترانزیستور سیم بکشم؟ موقعی که کانکتور رو به پایین باشه پایه اول کانکتور از یه طرف به بدنه وصله که پایه اول سمت دیگه میشه مثبت همون حالت پشت برد پایه سمت راست ترانزیستور به مثبت وصل میشه لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2016 موقعی که کانکتور رو به پایین باشه پایه اول کانکتور از یه طرف به بدنه وصله که پایه اول سمت دیگه میشه مثبت همون حالت پشت برد پایه سمت راست ترانزیستور به مثبت وصل میشه بله جواب داد با این روش...ممنونم irgsm لینک ارسال
peiman.rps 14 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2016 این سولوشن را جایی ندیدم از مدیران میخوام به اسم این سایت ثبتش کنن لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2016 این سولوشن را جایی ندیدم از مدیران میخوام به اسم این سایت ثبتش کنن دوستان علامت شارژ میاد اما شارژ نمیشه؟؟؟؟ irgsm لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2016 دوستان این شماتیک برا این مدل هس؟اگه هست اگه کسی امکان داره رو رد مقطعات رو مشخص کنه ممنونم http://s7.picofile.com/file/8238126950/730.pdf.html irgsm لینک ارسال
peiman.rps 14 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2016 دوستان این شماتیک برا این مدل هس؟اگه هست اگه کسی امکان داره رو رد مقطعات رو مشخص کنه ممنونمhttp://s7.picofile.com/file/8238126950/730.pdf.html سلام دوست عزیز اگه پر نمیکنه اول مسیر دوپایه میانی کانکتور که به دو دیود که اگه زیر لوپ نگاه کنی مسیرش مشخصه بررسی کن لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2016 سلام دوست عزیزاگه پر نمیکنه اول مسیر دوپایه میانی کانکتور که به دو دیود که اگه زیر لوپ نگاه کنی مسیرش مشخصه بررسی کن زیر لوپ چک کردم پایه سمت راست که سیم کشی کردم میره فکر کنم مقاومت از اونجا میره به یه پایه یه ترانزیستور دیگه که برداشتن از (تومسیر یه دیود زنر بوده یه ترانزیستور که برداشتن اوکه پایه مثبت به اون وصل بوده )نجا به سلف و بعد به یه ای سی شش پایه که فکر کنم ای سی شارژ؟؟؟به نظرتون ای سی شارژ تعویض کنم؟البته دوتا پایه یکیش مسیر مشخص بود همون پایه که سیم کشی کردم... irgsm لینک ارسال
موبایل الیکا 105 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2016 دروود ایسی شارژ رو تعویض کنید... انان که با افکاری پاک و فطرتی زیبا در قلب دیگران جای دارند را هرگز هراسی از فراموشی نیست چرا که جاودانند [email protected] لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.