steve jobs 33 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2016 با سلام خدمت تک تک شما عزیزان اخیرا مشاهده شده مدل های جدید سامسونگ ( a . J . E ) بعد از فلش دچار خاموشی و پریدن کامل بوت میشن که بعضی از مدل ها هنوز راه حلی پیدا نکردن و بعضی مدل ها هم که درست میشن هزینه سنگینی برای همکاران دربر داره برای همین این پست رو ارائه کردیم تا از این به بعد فایل فلش های تست شده رو ارائه کنید. اگر فایل فلشی هم که برای این ورژن ها ارائه میکنید حتما اعلام کنید که تست شده یا نه تا همکاران کامل مطلع باشن و دچار اشتباه و مشکلی نشن. موفق باشید. لینک ارسال
peiman.rps 14 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2016 با سلام خدمت تک تک شما عزیزان اخیرا مشاهده شده مدل های جدید سامسونگ ( a . J . E ) بعد از فلش دچار خاموشی و پریدن کامل بوت میشن که بعضی از مدل ها هنوز راه حلی پیدا نکردن و بعضی مدل ها هم که درست میشن هزینه سنگینی برای همکاران دربر داره برای همین این پست رو ارائه کردیم تا از این به بعد فایل فلش های تست شده رو ارائه کنید. اگر فایل فلشی هم که برای این ورژن ها ارائه میکنید حتما اعلام کنید که تست شده یا نه تا همکاران کامل مطلع باشن و دچار اشتباه و مشکلی نشن. موفق باشید. ممنون بابت این توجه و تدبیر لینک ارسال
mehdi-ghanbarinia 11 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2016 تشکر از پست مفدتون خواستم به دوستانی که یه خورده تازه کار هستن ولی اشتیاق به فعالیت تو انجمن در دارن عرض کنم برای فلش گوشی سامسونگ به پروداکت داخل دانلودینگش دقت کنید نه به پشت باطری یا ابوت اون چون دیده میشه مدل هایی که مدل داخل دانلودینگ که اصل هم همین هست با پشت باطری همخوانی نداره این رو بنده به منظور دادن لینک فایل یا اپلود فایل عرض کردم تا انشالله اشتباهی پیش نیاد همه عزیزان این انجمن سروران بنده هستن با تشکر لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2016 با سلام دوستان من این پست رو برای دقت بیشتر و توجه به حقوق همکاران دوباره بروز کردم خواهشن فایل هایی که قرار میدید اعلام کنید تست شده یا نه...!!! موفق باشید. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.