RaminGsm 325 ارسال شده در 13 مرداد، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، 2019 در 18 ساعت قبل، iraj گفته است : این لینک هم نمیشه .....بی زحمت راهکار برای خاموشی این مدل ندارید ؟؟؟ با سلام و درود الان این لینک مشکل داره یا نه دانلود میشه اما جواب نمیده یا گوشیتون کامل خاموش شد ؟؟؟ Forum-GSM-Developers GSM-Developers GSD-Dongle |----------RaminGsm----------| My Telegram My Instagram My Facebook لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 13 مرداد، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، 2019 در 21 دقیقه قبل، ramin gsm گفته است : با سلام و درود الان این لینک مشکل داره یا نه دانلود میشه اما جواب نمیده یا گوشیتون کامل خاموش شد ؟؟؟ دانلود نمیشه و گوشی رو خواسم فارسی کنم رو ارمه خاموش میشه حالا irgsm لینک ارسال
RaminGsm 325 ارسال شده در 13 مرداد، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، 2019 در 43 دقیقه قبل، iraj گفته است : دانلود نمیشه و گوشی رو خواسم فارسی کنم رو ارمه خاموش میشه حالا براتون گفتم اول وارد اکانتتون بشید بعد روی دانلود کلیک کنید و دانلود میشه Forum-GSM-Developers GSM-Developers GSD-Dongle |----------RaminGsm----------| My Telegram My Instagram My Facebook لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.