iran_gsm 11 ارسال شده در 15 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، 2016 سلام اول از همه عذر میخوام اگه بد جا پست دادم زحمت انتقالشو بکشید چون گفتم شاید این پست بهتره اگه جواب داده بشه در دسترس همه نباشه اساتید عزیز ممنون میشیم نحوه ساخت اپلیکیشن تبلیغاتی برای اندروید رو بذارید مثلا من بخوام یه اپرا مینی رو گوشی داشته باشم که اسمش مثلا شماره همراهم باشه و ایکونش اسم مغازه اگه تجربیاتی در این مورد داشتید خوشحال میشیم در اختیار بقیه هم بذارید لینک ارسال
arash167 26 ارسال شده در 15 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، 2016 سلام یا شما باید به زبان برنامه نویسی اندروبید مسلط باشید و از صفر تا صدش رو خودتون بنویسید یا هم تو اموزشگاه کوک رام ثبت نام کنید و ویرایش فایلهای اندرروید رو یاد بگیرین لینک ارسال
iran_gsm 11 ارسال شده در 15 فروردین، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، 2016 ممنون من بدون زبان برنامه نویسی و کار خاصی هم دیدم این کار رو انجام دادن لینک ارسال
arash167 26 ارسال شده در 15 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، 2016 خب گفتم که بدون نیاز به دانش برنامه نویسی بخوایم راهنمایی کنیم دیگه وارد حیطه کوک رام شدیم اگر مدیریت سایت صلاح دونستن که اموزشش رو میذارم اگرم نه که باید اشتراک اموزشگاه کوک رام تهیه کنید . نظر شخصی خودم اینه که به پاس زحمات دوستانمون در اموزشگاه کوک رام این اموزش در بخش خودش گفته بشه البته شما میتونید از بزنامه apk editor که در گوگل پلی هست استفاده کنید و توسط خود گوشی برنامه مورد نظرتو ویرایش کنید البته رو همه برنامه ها جواب نمیده لینک ارسال
iran_gsm 11 ارسال شده در 15 فروردین، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، 2016 هر جور صلاح بدونید ما تابعیم لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 15 فروردین، 2016 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، 2016 هر جور صلاح بدونید ما تابعیم درود بر شما ... به نظر بنده بهترین انتخاب اموزشگاه کوک رام هستش ... جز ویرایش apk خیلی اموزشهای نایاب گذاشته شده و واقعا ارزشش خیلی بالاست ... موفق باشید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 10 مهر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، 2016 تراک کوک رام خریدم.تو کدوم فصل و مبحته؟؟؟ لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 10 مهر، 2016 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، 2016 تراک کوک رام خریدم.تو کدوم فصل و مبحته؟؟؟ درود... دوست عزیز به تاریخ پست توجه کنید مربوط به چند ماه پیش هست ؟ این بخش مربوط به توسعه اصلی هست و ربطی به نرم افزاری که جدیدا ارایه شده نداره .. موضوع بسته شده موفق باشید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.