iran_gsm 11 ارسال شده در 7 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، 2016 سلام خسته نباشید ممنون میشم بفرمایید این ولتاژها توسط کدوم سیم از باکس ایزی جیتگ تامین میشه من باکس رو گرفتم سیم هایی که از باکس گرفته میشه 20 رشته سیم به رنگ های مختلف هستن حالا نمیدونم کدوم رشته مثلا vcc یا کدوم trst لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 7 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، 2016 سلام اولا اگه یه برد همراه با باکس هست میخریدید راحت تر بودید دوما عکس پین اوت رو بدید تا راهنماییتون کنم دوست عزیز رفاقت کشکه و دوغ لینک ارسال
iran_gsm 11 ارسال شده در 7 فروردین، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، 2016 ممنون علی جان خدمت شما نقاط پین اوت اقا علی میشه از 4 in 1 باکس atf براش بگیرم ولتاژ رو ولی اکتیو نیست atf که فقط ولتاژها رو بهم بده لینک ارسال
royal68 10 ارسال شده در 1 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، 2016 من برد رو گرفتم اگر ممکنه راهنمایی کنید که چه سیم هایی با چه اسمی این ولتاژها رو تامین میکنه لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 1 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، 2016 من برد رو گرفتم اگر ممکنه راهنمایی کنید که چه سیم هایی با چه اسمی این ولتاژها رو تامین میکنه سلام داداش شما اگه گوشی دستتونه 2 راه دارید یا از ساپورتر باکستون نقشه سیم کشی رو بگیرید و یا اینکه خودتون نقاط رو پیدا کنید یا توی نت سرچ کنید بعد دقیقا روی برد همون نقاط نوشته شده و شما به راحتی به برد آداپتور وصل میکنید و تمام . ان شالله خودم دارم کم کم یاد میگیرم و تحقیق میکنم به زودی آموزش مقدمات ترمیم رو خودم شروع میکنم .... ان شالله رفاقت کشکه و دوغ لینک ارسال
royal68 10 ارسال شده در 2 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، 2016 مشکل اینجاست که توی atf دقیقا زده 2.8 و 1.8 اما روی ادپتور 5 تیکه ایزی جی تگ نزده ولتاژ گیری هم که کردم موقعی که دکمه روی 1.8 تمام ولتاژ ها 1.8 میشه اما موقعی که روی 2.8 تمام ولتاژ ها 2.8 میشه در صورتی که الان میخواستم j700 ترمیم کنم زده یک ولتاژ 2.8 میخواد یک 1.8 گر ممکنه راهنمایی کنید لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.