مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 26 اسفند، 2015 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، 2015 با سلام و درود خدمت دوستان امروز نیز در خدمتتان هستم با تست پوینت ترمیم بوت حل مشکل هاردبریک test point boot repair hard brik fix h30-u10 برای اولین بار از GSM-DEVELOPERS.IR نحوه کار: برد را خارج کنید... باتری را خارج کرده و تست پوینت GND را به CLK که در تصویر زیر نشان داده شده است وصل کنید ... و با فلش تول فلش کنید ... موفق باشید و ماندگار اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
nokia5800 15 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2016 با سلام و درود خدمت دوستان امروز نیز در خدمتتان هستم با تست پوینت ترمیم بوت حل مشکل هاردبریک test point boot repair hard brik fix h30-u10 برای اولین بار از GSM-DEVELOPERS.IR نحوه کار: برد را خارج کنید... باتری را خارج کرده و تست پوینت GND را به CLK که در تصویر زیر نشان داده شده است وصل کنید ... و با فلش تول فلش کنید ... موفق باشید و ماندگار با تشکر تست پوینت h30-t00 هم بزارید ممنون میشم لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2016 با تشکر تست پوینت h30-t00 هم بزارید ممنون میشم سلام به راحتی میتونید خودتون تست پونت رو پیدا کنید آموزش توی انجمن هست -سرچ کنید و پیدا کنید و نقاطی که پیدا میکنید رو برای دوستاتون به اشتراک بزارید خوش باشید رفاقت کشکه و دوغ لینک ارسال
nokia5800 15 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2016 سلام به راحتی میتونید خودتون تست پونت رو پیدا کنید آموزش توی انجمن هست -سرچ کنید و پیدا کنید و نقاطی که پیدا میکنید رو برای دوستاتون به اشتراک بزارید خوش باشید ببخشید نتونستم لینک رو پیدا کنم سرج هم کردم لینک پیدا کردن تست پوینت رو بدید ممنون میشم و نتیچه رو هم تو بخش مربوطه میزارم لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.