sfri.arash 121 ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۴ (ویرایش شده) آموزش حل مشکل 0049 سامسونگ i9300 کاملا تست شده از جی اس ام دولوپرز درود 1.ابتدا گوشی رو روت کنید 2.باکس نازنین z3x رو اجرا کنید 3.از قسمت ریپیر مانند شکل زیر عمل کنید محتوا مخفی شده است. ما در این انجمن وقت خود را برای کسانی که دنبال مطالب رایگان هستند صرف نمیکنیم. اگر مایل به مشاهده محتوای این پست و دسترسی به منبع عظیم آموزش هستی قوانین انجمن را مطالعه کنید و به ما ملحق شوید. 4.تمام سریال اومده آنتن هم دارید اگه نشد سخت افزاریه لاگ زیر خدمت شما موفق باشید تهیه و تنظیم صفری.آرش محتوا مخفی شده است. ما در این انجمن وقت خود را برای کسانی که دنبال مطالب رایگان هستند صرف نمیکنیم. اگر مایل به مشاهده محتوای این پست و دسترسی به منبع عظیم آموزش هستی قوانین انجمن را مطالعه کنید و به ما ملحق شوید. ویرایش شده 30 آذر، ۱۳۹۴ توسط sfri.arash A real friend is one who watch you face but see your heart نقل قول لینک ارسال
atp_salari 11 ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۴ آرش جان این روش جواب نمیده شمار باید قسمت سریال نامبر هم پر کنید وگرنه بی فایدس من همین دیروز روش شما رو تست کردم و جواب نگرفتم نقل قول لینک ارسال
iraj62 10 ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۴ درود لازم نیست هر سه تیک فعال باشه!! بعد از ترمیم imei اگر باز مشکل شبکه داشتید یک بار تیک Repair Network فعال کنید و رپیر کنید !!! رهایی با شکستن زندان درون آغاز میشود تنها بنیان رهایی آگاهیست آگاهی !! نقل قول لینک ارسال
sfri.arash 121 ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۴ آرش جان این روش جواب نمیده شمار باید قسمت سریال نامبر هم پر کنید وگرنه بی فایدس من همین دیروز روش شما رو تست کردم و جواب نگرفتم پست رو به حاشیه نکشید دوست خوبم برا مشکلتون تاپیک جداگانه همراه با لاگ قرار بدین تا به در خواستتون رسیدگی بشه این پست برا مشکل 0049 شدن این مدل از گوشی زده شده موفق باشید A real friend is one who watch you face but see your heart واکنش ها : intel1829 1 نقل قول لینک ارسال
ghodooss 90 ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۴ آرش جان این روش جواب نمیده شمار باید قسمت سریال نامبر هم پر کنید وگرنه بی فایدس من همین دیروز روش شما رو تست کردم و جواب نگرفتم همین طور که ارش گفتن این مشکل برای 0049 سریال هست که بصورت نرم افزاری ایجاد شده و این پروسه کاملا جواب میده برای اون دسته از گوشی های که سریال نول و ... هست و با کارهای نرم افزاری به نتیجه نداده با باز کردن گوشی و ریبال یا تعویض ایسی و انجام پروسه بالا حل میشه برای زنده ماندن دو خورشید لازم است؛ یکی در آسمان و یکی در قلب... GhodoosS واکنش ها : intel1829 1 نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .