hunterpars 17 ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۴ سلام.دوستان یه گوشی هواوی g630-u10 واسم اوردن.خاموشه.وقتی به سیستم میزنم فقط دستگاه QHSUSB_BULK میشناسه.به گفته مشتری هم اول هنگ کرده بعد خاموش شده.چون سی پی یو کوالکام هست نمیدونم باید چیکار کنم.ممنون میشم راهنمایی کنید. نقل قول لینک ارسال
hunterpars 17 ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۴ اساتید من هنوز منتظر شما هستم. محتوا مخفی شده است. ما در این انجمن وقت خود را برای کسانی که دنبال مطالب رایگان هستند صرف نمیکنیم. اگر مایل به مشاهده محتوای این پست و دسترسی به منبع عظیم آموزش هستی قوانین انجمن را مطالعه کنید و به ما ملحق شوید. /emoticons/[email protected] 2x" width="20" height="20">:) نقل قول لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۴ با سلام دوست عزیز شما ابتدا اقدام به فلش گوشی نمایید. این گوشی باید از طریق رم و فایل update فلش بشه پس با رم 8 گیگ اقدام به فلش نمایید. G630-U10_V100R001C00B159CUSTC433D001_Firmware_Nonspecific(Middle East)_Channel-Others این ورژن رو حتما چک کنید. نقل قول لینک ارسال
hunterpars 17 ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۴ استاد این فایل رو ندارم هر چی هم میگردم لینک دانلود پیدا نمیکنم.اگه کسی از دوستان لینک داره ممنون میشم به منم بده. نقل قول لینک ارسال
arash167 26 ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۴ سلام.دوستان یه گوشی هواوی g630-u10 واسم اوردن.خاموشه.وقتی به سیستم میزنم فقط دستگاه qhsusb_bulk میشناسه.به گفته مشتری هم اول هنگ کرده بعد خاموش شده.چون سی پی یو کوالکام هست نمیدونم باید چیکار کنم.ممنون میشم راهنمایی کنید. طبق تجربه شخصیم وقتی این درایور میشناسه qhsusb_bulk یعنی بوت پریده نقل قول لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۴ تست کنید و اعلام نتیجه... محتوا مخفی شده است. ما در این انجمن وقت خود را برای کسانی که دنبال مطالب رایگان هستند صرف نمیکنیم. اگر مایل به مشاهده محتوای این پست و دسترسی به منبع عظیم آموزش هستی قوانین انجمن را مطالعه کنید و به ما ملحق شوید. نقل قول لینک ارسال
hunterpars 17 ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۴ طبق تجربه شخصیم وقتی این درایور میشناسه qhsusb_bulk یعنی بوت پریده چه جوری باید ترمیم بوت کنم.با فایل فلش جواب نمیده.ممنون میشم راهنمایی کنید. نقل قول لینک ارسال
ارش قاسمی 17 ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۴ درود گوشیهای g630-g6 حتی با تعویض هارد مشکلشون رفع نمیشه بعد تعویض هارد مشکل سریال 0 دارند که فعلا با هیچ باکس و نرم افزاری ریپیر نمیشوند گوشی شما هم از همین نوع هست با احترام در اینستاگرام نمونه کارهای مارا دنبال کنید insta : ifix.center نقل قول لینک ارسال
reefigh 10 ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۴ با سلام و خسته نباشید . من در فروم خوندم شما هم مشکل بریک g630 داشتید . اگز ممکنه من رو راهنمایی کنید خیلی ممنون میشم نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .