rezakeshavarza 15 ارسال شده در 17 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، 2015 سلام همکاران گرامی باکس من بدون مشکل داره کار میکنه اما وقتی 2g tool رو باز میکنم باز میشه بدون مشکل اما هر کاری می خوام انجام بدم میزنه critical fail و بسته میشه باکس دیگه داره بدون مشکل کار میکنه با یه سیستم دیگه هم تست کردم همینه لطفا کمک کنید من فقط عاشق اینم.......... حرف قلبتو بدونم............ لینک ارسال
rezakeshavarza 15 ارسال شده در 17 اسفند، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، 2015 این کارا انجام شده جواب نداده من فقط عاشق اینم.......... حرف قلبتو بدونم............ لینک ارسال
rezakeshavarza 15 ارسال شده در 17 اسفند، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، 2015 کسی راهی نداره دوستان؟ من فقط عاشق اینم.......... حرف قلبتو بدونم............ لینک ارسال
rezakeshavarza 15 ارسال شده در 18 اسفند، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، 2015 آقا بالاخره چیکارش کنیم همه کار کردم روش حتی eprom باکسم 2.2 کردم نشد چه کنیم؟ من فقط عاشق اینم.......... حرف قلبتو بدونم............ لینک ارسال
rezakeshavarza 15 ارسال شده در 22 اسفند، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، 2015 کسی راهی نداره واقعا؟ من فقط عاشق اینم.......... حرف قلبتو بدونم............ لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 22 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، 2015 سلام داداش انگار هیچ کسی به این مشکل برخورد نکرده - برای جواب گرفتن قطعی بهتره در بخش z3x رد هاستینگ درخواست بدید رفاقت کشکه و دوغ لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.