rezakeshavarza 15 ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۴ سلام همکاران گرامی باکس من بدون مشکل داره کار میکنه اما وقتی 2g tool رو باز میکنم باز میشه بدون مشکل اما هر کاری می خوام انجام بدم میزنه critical fail و بسته میشه باکس دیگه داره بدون مشکل کار میکنه با یه سیستم دیگه هم تست کردم همینه لطفا کمک کنید من فقط عاشق اینم.......... حرف قلبتو بدونم............ نقل قول لینک ارسال
rezakeshavarza 15 ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۴ این کارا انجام شده جواب نداده من فقط عاشق اینم.......... حرف قلبتو بدونم............ نقل قول لینک ارسال
rezakeshavarza 15 ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۴ کسی راهی نداره دوستان؟ من فقط عاشق اینم.......... حرف قلبتو بدونم............ نقل قول لینک ارسال
rezakeshavarza 15 ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۴ آقا بالاخره چیکارش کنیم همه کار کردم روش حتی eprom باکسم 2.2 کردم نشد چه کنیم؟ من فقط عاشق اینم.......... حرف قلبتو بدونم............ نقل قول لینک ارسال
rezakeshavarza 15 ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۴ کسی راهی نداره واقعا؟ من فقط عاشق اینم.......... حرف قلبتو بدونم............ نقل قول لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۴ سلام داداش انگار هیچ کسی به این مشکل برخورد نکرده - برای جواب گرفتن قطعی بهتره در بخش z3x رد هاستینگ درخواست بدید رفاقت کشکه و دوغ نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .