iraj 104 ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۴ سلام دوستان از عراق اورده اینجا سیم کارت میندازی انتن نمیاره...... irgsm نقل قول لینک ارسال
ehsan_zamani_68 37 ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۴ کد شبکه ازتون میخواد؟ یا انتن نداره؟ نقل قول لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۴ سریالش صفر شده....دوستان؟؟؟؟؟؟؟ irgsm نقل قول لینک ارسال
mobilemehdi 126 ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۴ روت کنید بعد ترمیم سریال همیشه انقدر خوبی کن که وظیفه نشه لطف باشه نقل قول لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۴ روت کنید بعد ترمیم سریال به دانلود میبرم به سیستم وصل میکنم نمیشناسه پورت رو ............. irgsm نقل قول لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۴ با سلام دوست عزیز شما ابتدا گوشی رو روشن به سیستم متصل کنید تیک دیباگ رو حتما بزنید بعد از اینکه گوشی رو روشن متصل کردید دیوایز منیجر رو چک کنید تا درایوری مشکل نداشته باشه نقل قول لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۴ با سلام دوست عزیز شما ابتدا گوشی رو روشن به سیستم متصل کنید تیک دیباگ رو حتما بزنید بعد از اینکه گوشی رو روشن متصل کردید دیوایز منیجر رو چک کنید تا درایوری مشکل نداشته باشه بله کامل شناسای شده تو این حالت .......... irgsm نقل قول لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۴ سریال رو چطوری با bstرایت کنم؟ irgsm نقل قول لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۴ از قسمت مدیاتک تونسم ریپیر کنم سریالش رو ..حل شد irgsm نقل قول لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۴ دوستان حالا انتن همراه اول رو هرکاری میکنم نمیاره اما ایرانسل رو میاره ....فلش هم که تو حالت دانلود نمیشناسه ................ irgsm نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .