رفتن به مطلب
انجمن توسعه دهندگان موبایل

درخواست کمکاز دوستانی که باکس اختاپوس دارند

ارسال های توصیه شده

سلام دوستانیه گوشی g850a دارم که imei نول شده . بعد از کلی گشتن فقط با فریمور کوک شده تونستم روتش کنم ولی فایل سرت cert رو هیچ جا نتونستم پیدا کنم

تو هاستینگ با سازنده این باکس صحبت کردم و گفت توسایت ساپورت باکسش فایل رو داره وبا فایل g850w کی آی دی هاشون یکیه

حالا هر کدوم از دوستان که این باکسو داشتع باشه ازش میخوام زحمتشو بکشه برام آپلودکنه.

ممنون میشم

لینک ارسال

با سلام

دوست عزیز شما ابتدا عضو ویژه شوید تا به درخواستتون رسیدگی بشه...

موفق باشید.

[h=1]

محتوا مخفی شده است.

ما در این انجمن وقت خود را برای کسانی که دنبال مطالب رایگان هستند صرف نمیکنیم. اگر مایل به مشاهده محتوای این پست و دسترسی به منبع عظیم آموزش هستی قوانین انجمن را مطالعه کنید و به ما ملحق شوید.
[/h]

لینک ارسال

اگه شما واقعا این فایل رو دارین من تو انجمن شما اشتراک بخرم

با اینکه سازنده ی این فایلها کس دیگه ایه و بعضی ها فقط پول دلالیشونو میگیرن

لینک ارسال

با سلام

دوست عزیز نیازی نیست با حرف من شما اشتراک تهیه نمایید.

شما باید براساس برداشت های خودتون از انجمن و مفید بودن پست ها این انتخاب رو انجام دهید.

حال برای مثال من 2 فایل فلش G850A و G850W به صورت 4 فایله رو ارائه میکنم

امیدوارم با فعالیت خودتون برای همه همکاران مفید باشید.

G850A

ورژن اندروید :

4.4.4

محتوا مخفی شده است.

ما در این انجمن وقت خود را برای کسانی که دنبال مطالب رایگان هستند صرف نمیکنیم. اگر مایل به مشاهده محتوای این پست و دسترسی به منبع عظیم آموزش هستی قوانین انجمن را مطالعه کنید و به ما ملحق شوید.

G850W

ورژن اندروید :

5.0.2

محتوا مخفی شده است.

لینک ارسال
اگه شما واقعا این فایل رو دارین من تو انجمن شما اشتراک بخرم

با اینکه سازنده ی این فایلها کس دیگه ایه و بعضی ها فقط پول دلالیشونو میگیرن

سلام و درود خدمت شما دوست گرامی

برای استفاده از امکانات انجمن نیازی به خرید اشتراک نیست

فقط کافیه اطلاعیه بخش ویژه رو مطالعه کنید

محتوا مخفی شده است.

2.gif

لینک ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• سلام!

کاربران گرامی!

شما در حال استفاده از این وب سایت به صورت مهمان هستید، برای استفاده از امکانات کامل و تبادل اطلاعات به حساب کاربری خود وارد شوید و یا ثبت نام کنید.

• بیشترین ارسال کنندگان

• اضافه کردن...