AmiR-Ali 21 ارسال شده در 30 بهمن، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، 2015 دوستان کسی فایل روت و ریکاوری کاستوم برای این مدل داره لینک بزاره اندروید 5.1.1 ممنون لینک ارسال
sadra.z 35 ارسال شده در 30 بهمن، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، 2015 با سلام میشه توضیح بدین گوشی را به چه دلیل میخواهین روت کنین اکه میخواهی گوشی را فارسی کنی morlocal را از طریق cmdنصب کن راحت فارسی میشه با ما بروز باشد اولین سایت در زمینه اموزش کوک رام بروزترین سایت در زمینه رامهای نایاب تبلت ها و گوشیهای چینی خرید اشتراک سالیانه دانلود رامهای کوک شده ونایاب اموزشهای تخصصی http://gsm-developers.ir/ لینک ارسال
AmiR-Ali 21 ارسال شده در 1 اسفند، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، 2015 با سلام میشه توضیح بدین گوشی را به چه دلیل میخواهین روت کنین اکه میخواهی گوشی را فارسی کنی morlocal را از طریق cmdنصب کن راحت فارسی میشه عزیزم من نمیخوام فارسی کنم میخوام روتش کنم هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم لینک ارسال
sadra.z 35 ارسال شده در 1 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، 2015 با سلام با این نرم افزار روت شد یه کم طول گشید ولی روت شد \Wondershare.MobileGo با ما بروز باشد اولین سایت در زمینه اموزش کوک رام بروزترین سایت در زمینه رامهای نایاب تبلت ها و گوشیهای چینی خرید اشتراک سالیانه دانلود رامهای کوک شده ونایاب اموزشهای تخصصی http://gsm-developers.ir/ لینک ارسال
AmiR-Ali 21 ارسال شده در 1 اسفند، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، 2015 ممنون نسخه اندروید یا pc میشه لینک بدید لینک ارسال
sadra.z 35 ارسال شده در 1 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، 2015 downloadsoftware.ir/wondershare-mobilego-for-android.php نسخه pcواقعا عالی روت میکنه یه اندروید چینی داشتم با هیچ برنامه ای روت نشد ولی این نرم افزار روتش کرد با ما بروز باشد اولین سایت در زمینه اموزش کوک رام بروزترین سایت در زمینه رامهای نایاب تبلت ها و گوشیهای چینی خرید اشتراک سالیانه دانلود رامهای کوک شده ونایاب اموزشهای تخصصی http://gsm-developers.ir/ لینک ارسال
e30-851 29 ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2016 سلام صرفا جهت اطلاع من با این فایل چندتاش رو روت کردم فقط یکم فقط طول میکشه بالا بیاد و یه بار هم باید باطری بعد از رایت در بیارین جا بزنید در ضمن برای j500h هم جواب میده.یاعلی دانلود سه چیز رو هیچ وقت یادت نره 1- به همه نمی تونی کمک کنی 2- همه چیز رو نمی تونی عوض کنی 3-همه تو رو دوست نخواهند داشت اسماعیل عطایی کچویی چهارشنبه - ۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ الأربعاء - ٣ رجب ١٤٣٦ Wednesday - 2015 22 April لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2016 فایل روت کامل 100% تست شده آموزش روت گوشی j5007 همراه با فایل های لازم 100% تست شده لینک ارسال
e30-851 29 ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2016 سلام صرفا جهت اطلاع من با این فایل چندتاش رو روت کردم فقط یکم فقط طول میکشه بالا بیاد و یه بار هم باید باطری بعد از رایت در بیارین جا بزنید در ضمن برای j500h هم جواب میده.یاعلی دانلود داداش حامد با این فایل راحت می تونی از طریق اودین رایت کنی و تمام:dddddd سه چیز رو هیچ وقت یادت نره 1- به همه نمی تونی کمک کنی 2- همه چیز رو نمی تونی عوض کنی 3-همه تو رو دوست نخواهند داشت اسماعیل عطایی کچویی چهارشنبه - ۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ الأربعاء - ٣ رجب ١٤٣٦ Wednesday - 2015 22 April لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.