tifo02 10 ارسال شده در 25 بهمن، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، 2015 با سلام خدمت دوستان گوشی gfive g6 با cpu mtk 6582 ویروس monkey test داشت که ابتدا از رامش بکاپ گرفتم و با رام بکاپ گرفته شده از mtk droid فلش زدم که ویروسش حذف نشد بعد با فایل تو سایت فلش زدم با این فایل http://gsm-developers.ir/thread5273.html که مشکل تصویر پیدا کرد بعد با فایل بکاپ گرفته شده زدم تصویرش درست شد ولی رو آرم مونده در ضمن در ابتدا با گرفتن ولوم منفی و پاور به ریکاوری میرفت که الان اون ریکاوری هم نداره لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 25 بهمن، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، 2015 سلام تلاش کنید با باکس چینیم یه فرمتیش بزنی که البته اگه باکس مثل ولکانو داشتید به راحتی ویروس حذف می شد سعی کنید ببنید رام دیگه ای براش پیدا میکنید یا نه ! در هر صورت من یه بکاپ با کرک پیرانها ازش دام در صورت تمایل میتونم جمعه براتون اپلود کنم - خوش باشید رفاقت کشکه و دوغ لینک ارسال
tifo02 10 ارسال شده در 25 بهمن، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، 2015 سلام عزیز باکس چینی که ندارم یه فایل تو فرومهای خارجی پیدا کردم که عین همین فایل داخل سایت بود لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.