sadra.z 35 ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۴ (ویرایش شده) با عرض سلام این فایل را خودم از گوشی سالم رید گرفتم و بر روی ده تا گوشی v3,v3bتست شده فقط بعد از فلش زدن کوشی را با ولکانو فرمت بزنید چون الگو داره ویرایش شده 4 آذر، ۱۳۹۴ توسط sadra.z با ما بروز باشد اولین سایت در زمینه اموزش کوک رام بروزترین سایت در زمینه رامهای نایاب تبلت ها و گوشیهای چینی خرید اشتراک سالیانه دانلود رامهای کوک شده ونایاب اموزشهای تخصصی http://gsm-developers.ir/ نقل قول لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۴ سلام با تشکر از دوست عزیزم :xxx این فایل به دلیل کپی نشدن و درخواست شروع کننده تاپیک فقط در سرور قرار میگیرد :xxx فایل در سرور قرار گرفت : محتوا مخفی شده است. ما در این انجمن وقت خود را برای کسانی که دنبال مطالب رایگان هستند صرف نمیکنیم. اگر مایل به مشاهده محتوای این پست و دسترسی به منبع عظیم آموزش هستی قوانین انجمن را مطالعه کنید و به ما ملحق شوید. رفاقت کشکه و دوغ نقل قول لینک ارسال
iraj62 10 ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۵ درود با چه ورژن فلش تولی رایت میشه ؟؟ با بیشتر ورژنها رایت نمیشه خطا میده !!! رهایی با شکستن زندان درون آغاز میشود تنها بنیان رهایی آگاهیست آگاهی !! نقل قول لینک ارسال
d sezar 28 ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۵ با عرض سلام این فایل را خودم از گوشی سالم رید گرفتم و بر روی ده تا گوشی v3,v3bتست شده فقط بعد از فلش زدن کوشی را با ولکانو فرمت بزنید چون الگو داره من یدونه دارم مشکل نرم افزاری داره ولی ولکانو ندارم نمیشه هارد ریست کرد در ضمن فایل گداشته شده رو میشه با فلش تول رایت کرد ممنون نقل قول لینک ارسال
sadra.z 35 ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۵ با سلام فایل به صورت اسکاتر میباشد و میشه با فلش تولز رایت کرد با ما بروز باشد اولین سایت در زمینه اموزش کوک رام بروزترین سایت در زمینه رامهای نایاب تبلت ها و گوشیهای چینی خرید اشتراک سالیانه دانلود رامهای کوک شده ونایاب اموزشهای تخصصی http://gsm-developers.ir/ نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .