reshad 10 ارسال شده در 12 بهمن، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، 2015 سلام خدمت دوستان من یک n9005 قبلا برام اوردن با کمک دوستان با باکس spt super imei زدم انتن امد اکی شد رفت الان امده میگه ضعف انتن داره یعنی میتونه نرم افزار باشه چون گوشیش باز شده احساس میکنم سخت افزاره ممنون میشم راهنماییم کنید لینک ارسال
e30-851 29 ارسال شده در 12 بهمن، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، 2015 سلام دوست عزیز اگه شما مطمئن هستین از سخت افزار بودم مقر آنتن رو یک سره کنید و جک ها رو تمیز کنید و اعلام نتیجه کنید البته قبل از اینکار با تمامی اپراتور ها آنتن رو چک کنید.یاعلی سه چیز رو هیچ وقت یادت نره 1- به همه نمی تونی کمک کنی 2- همه چیز رو نمی تونی عوض کنی 3-همه تو رو دوست نخواهند داشت اسماعیل عطایی کچویی چهارشنبه - ۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ الأربعاء - ٣ رجب ١٤٣٦ Wednesday - 2015 22 April لینک ارسال
reshad 10 ارسال شده در 17 بهمن، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، 2015 سلام خدمت اساتید محترم با تعویض جای سیم کارت مشکل برطرف شد با تشکر از تمام اساتید لینک ارسال
reshad 10 ارسال شده در 18 بهمن، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، 2015 سلام مشتری دوباره برگشته میگم انتن خوب ولی شبکه میپره بایید دستی تنظیم کنم چیکار کنم دوستان لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.