MR.Ali 49 ارسال شده در 27 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، 2015 سلام ابتدا دستگاه رو روت کرده و سپس از این نرم افزار استفاده کنید . =)) *** پیش نیاز .NET Framework این روش رو من به شخصه هنوز وقت نشده تست کنم ولی طبق گزارشات خوب عمل میکنه - کسانی که تست کردن و جواب گرفتن اینجا نتیجه رو اعلام کنند . دانلود ================================================================================================== Monkey Virus Removal Tool 1. Remove Monkey Virus in seconds without any Box, just a USB cable. 2. This Tool auto detects any Android device. Download Link's : Mega : Here 4Shared : Here Media Fire Link MONKEY VIRUS REMOVAL TOOL رفاقت کشکه و دوغ لینک ارسال
tifo02 10 ارسال شده در 27 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، 2015 این برنامه رو من تست کردم بی فایده است لینک ارسال
g0dsend313 25 ارسال شده در 27 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، 2015 برنامه ویروسی هست Win32.Parite.B تست شده کامپیوتر و تمامی فایل های exe که اجرا کنید رو هم آلوده می کنه ! برنامه های پولی ios که برای مدت محدود رایگان شده تبدیل 45 گیگ لینک غیر مستقیم(یا فیــــــلـــــتــــر) به مستقیم(و غیر فیــــــلـــــتــــر) فقط 7 تومان ! لینک ارسال
arash167 26 ارسال شده در 27 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، 2015 برنامه کارش بیسته ولی رو همه مدلا جواب نمیده مخصوصا سامسونگ رو هواوی پنجاه درصد مدلا جواب داده مثل g700 , g750 . و چند تای دیگه تست کردم رو تب لتهای چینی بلا استثنا جواب داده رو htc d616 پردازنده کوالکام جواب داده لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 30 دی، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، 2015 سلام دوستان با عرض معذرت نسخه قبلی نرم افزار مشکل داشت - نسخه جدید و تست شده نرم افزار و بدون مشکل درج شد @-) ساعت تصحیح پست رو هم ببنید /:) رفاقت کشکه و دوغ لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 30 دی، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، 2015 سلام مجدد پست اول با یه نرم افزار جدید به روز شد رفاقت کشکه و دوغ لینک ارسال
arash167 26 ارسال شده در 31 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 دی، 2015 عالیه کارت حرف نداشت یه تبلت هایوندای داشتم رامش گیر نمیومد با ورژن قبلی ای نرم افزار جواب نداد اما با این ورژن و برنامه جدید شما زدم بعدشم یه ریسیت فکتوری کردم حل شد نکته ( هنگام نصب و کار با Monkey Virus Removal Tool انتی ویروس غیر فعال باشد لینک ارسال
g0dsend313 25 ارسال شده در 31 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 دی، 2015 این برنامه ها یه مشکلی دارن اینه که هیچ وقت کامل نیستن چون ویروس مثل نیو فولدر کامپیوتر هست یعنی خودشو بروز می کنه و اسامی فایل های ویروسی رو بروز می کنه برنامه هم ویروسیابی نمی کنه بلکه ویروس هایی که براش معرفی شده رو پاک می کنه برنامه های پولی ios که برای مدت محدود رایگان شده تبدیل 45 گیگ لینک غیر مستقیم(یا فیــــــلـــــتــــر) به مستقیم(و غیر فیــــــلـــــتــــر) فقط 7 تومان ! لینک ارسال
vahid_fantesy 10 ارسال شده در 31 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 دی، 2015 با سلام لینکهای جدید کار نمیکنه لینک ارسال
mobilejavan 56 ارسال شده در 14 بهمن، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، 2015 با سلام لینکهای جدید کار نمیکنه خدمت شماhttp://www.4shared.com/get/u8siMsRrce/MONKEY_VIRUS_REMOVAL_TOOL.html لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.