dj masud 18 ارسال شده در 8 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، 2015 با سلام خدمت اساتید با روش کد ستاره مربع ستاره مربه 73....میرم نمیشه.با ولوم بالا و پاور هم نمیره روی ریکاوری بدون فلش میخام انلاک شه لینک ارسال
gebal 57 ارسال شده در 8 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، 2015 با سلام خدمت اساتید با روش کد ستاره مربع ستاره مربه 73....میرم نمیشه.با ولوم بالا و پاور هم نمیره روی ریکاوری بدون فلش میخام انلاک شه فکر نکنم راهی باشه باید فلش کنی لینک ارسال
z.3.x 13 ارسال شده در 8 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، 2015 با سلام خدمت اساتید با روش کد ستاره مربع ستاره مربه 73....میرم نمیشه.با ولوم بالا و پاور هم نمیره روی ریکاوری بدون فلش میخام انلاک شه در بیان مشکلتون دقت کنید دوست عزیز سری گوشی های سونی ریکاوری ندارن شما باید فول فلش بزنید موفق باشید وقتی بچه بودم دعا میکردم که خدا به من یه دوچرخه بده بعد فهمیدم که تخصص خدا در دادن چیزهای دیگریست بخاطر همین یک دوچرخه دزدیدم و از خدا تقاضا کردم که مرا ببخشد آل پاچینو لینک ارسال
mohsen gsm 10 ارسال شده در 8 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، 2015 نیاز به فلش نیست فقط یوزر دیتا بزن حله از این اموزش استفاده کن http://gsm-developers.ir/thread6219.html#post20843 لینک ارسال
zanyarzz 10 ارسال شده در 9 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، 2015 سلام دوستان نمیشه آنلاک بوت لودر کرد بعد ریکاوری نصب بشه بعدا از طریق aroma یا فایلهای دیگه اقدام حذف پترن کرد؟ لینک ارسال
rezakeshavarza 15 ارسال شده در 9 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، 2015 با انلاک بوت لودر همه اطلاعات پاک میشه من فقط عاشق اینم.......... حرف قلبتو بدونم............ لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.