persian.gsm 14 ارسال شده در 13 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، 2015 با درود لطفا فایل فلش یا آپدیت Huawei Mediapad T1 7inch T1-701u v4.4.2 رو اگر کسی داره ممنون میشم من باختم اما کسی جز ما نخواهد برد.. .. .. لینک ارسال
Cortana 84 ارسال شده در 13 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، 2015 با درودلطفا فایل فلش یا آپدیت Huawei Mediapad T1 7inch T1-701u v4.4.2 رو اگر کسی داره ممنون میشم خدمتت تست و اعلام نتیجه فراموش نشه 【Huawei Detail】 - Huawei Support - Huawei Consumer BG لینک ارسال
persian.gsm 14 ارسال شده در 13 آذر، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، 2015 ممنون از توجهتون با پوزش یاد**م رفت فارسیشو بگم ساپورت انگلیسی بود فارسی شو میخواستم بازم مرسی من باختم اما کسی جز ما نخواهد برد.. .. .. لینک ارسال
Cortana 84 ارسال شده در 13 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، 2015 ممنون از توجهتون با پوزش یاد**م رفت فارسیشو بگمساپورت انگلیسی بود فارسی شو میخواستم بازم مرسی دوست عزیز تست کردی؟؟ ببین با مور فارسی میشه؟؟ لینک ارسال
persian.gsm 14 ارسال شده در 14 آذر، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، 2015 آره اولش همین کارو کردم سه مدل مور داشتم با سه تاشم انجام دادم ولس فقط خوده منوی مو با تماس رو تحت پوشش گرفت چند جا دیدم آپدیت آخر فارسی شو ولی مبلغش بالا بود از تبلت فارسی دار نمیشه آپدیت گرفت؟ البته ام تی کا ظاهرا میشه به سختی سایر مدلها چی؟ روش آسونتری برای ام تی کا کسی سراغ نداره؟ ممنونم از توجهتون من باختم اما کسی جز ما نخواهد برد.. .. .. لینک ارسال
Cortana 84 ارسال شده در 14 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، 2015 آره اولش همین کارو کردم سه مدل مور داشتم با سه تاشم انجام دادم ولس فقط خوده منوی مو با تماس رو تحت پوشش گرفتچند جا دیدم آپدیت آخر فارسی شو ولی مبلغش بالا بود از تبلت فارسی دار نمیشه آپدیت گرفت؟ البته ام تی کا ظاهرا میشه به سختی سایر مدلها چی؟ روش آسونتری برای ام تی کا کسی سراغ نداره؟ ممنونم از توجهتون دوست عزیز تا جایی که میدونم این مدل cpu SPD هست شما میتونید با باکس بکاب بگیرید و روی اون بزنید موفق باشید لینک ارسال
persian.gsm 14 ارسال شده در 15 آذر، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، 2015 با جی پی جی دراگون باید این کارو انجام بدم آره استاد؟ ولکانو ظاهرا اس پی دی رو کامل ساپورت نمیکنه مرسی از توضیحات ارزشمندتون من باختم اما کسی جز ما نخواهد برد.. .. .. لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 15 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، 2015 سلام بسته به دلتون داره ولی ولکانو و دانگل best چینی معمولا پشتیبانی خوبی دارن از cpu های چینی رفاقت کشکه و دوغ لینک ارسال
Cortana 84 ارسال شده در 15 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، 2015 با جی پی جی دراگون باید این کارو انجام بدم آره استاد؟ ولکانو ظاهرا اس پی دی رو کامل ساپورت نمیکنه مرسی از توضیحات ارزشمندتون درود در ادامه فرمایشات مدیر عزیز شما از تمامی کرک ها میتونید استفاده کنید هر کدوم که راحت و بدون دردسر میگیره با اون انجام بده از ولکانو تا پیرهانا و .... لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.