MR.Majid 226 ارسال شده در 11 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، 2015 با سلام خدمت همکاران محترم در این تجربه قصد دارم نحوی هارد ریست این مدل cpu رو با کمترین زمان قرار بدم با تشکر از همه عزیزان: برای هارد ریست این مدل cpu ها نیاز به یه شارژر c260 سامسونگ دارید مراحل کار: گوشی رو در حالت خاموش و نگه داشتن کلید ولوم بالا به شارژر وصل کنید بعد چند ثانیه ادمک معروف اندروید نمایان شده و با زدن کلید پایین و در بعضی از تبلت ها با زدن پاور منوی ریکاوری نمایان میشود این روش برای تمامی rockchip ها کاربرد دارد [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
gebal 57 ارسال شده در 11 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، 2015 سلام به آقای موسوی شما خودتان این روش تست کردی من الان دو تبلت CCITبا سی پو rockchipدستم هست جواب نمیده لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 11 آذر، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، 2015 سلام به آقای موسوی شما خودتان این روش تست کردی من الان دو تبلت CCITبا سی پو rockchipدستم هست جواب نمیده آره دوست عزیز حتما باید از شارژ c260 استفاده کنید... گوشی رو در حالت خاموش و نگه داشتن کلید ولوم بالا به شارژر وصل کنید بعد چند ثانیه ادمک معروف اندروید نمایان شده و با زدن کلید پایین و در بعضی از تبلت ها با زدن پاور منوی ریکاوری نمایان میشود [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
arash167 26 ارسال شده در 11 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، 2015 سلام به آقای موسوی شما خودتان این روش تست کردی من الان دو تبلت CCITبا سی پو rockchipدستم هست جواب نمیده اینو تست کنید http://forum.gsm-developers.ir/thread1476.html درایورا حتما نصب باشه لینک ارسال
Anonymous 43 ارسال شده در 11 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، 2015 با کراک پیرانها هم به راحتی فرمت میشه لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 11 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، 2015 با کرک پیرانها چگونه؟؟بدون ریسک فرمت بایدکرد؟میشه بگین لینک ارسال
Anonymous 43 ارسال شده در 11 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، 2015 کلید ولوم بالا را گرفته و فرمت کنید لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.