رامین ملکی 51 ارسال شده در 5 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، 2015 ...با سلام.... میخوام روتش کنم..تا سریالشو رایت کنم.....ولی نمیشه... بوت لودرشو نمیتونم آنلاک کنم..ممنون میشم راهنماییم کنید.. معلمان واقعی کسانی هستند که بدون دریافت حقوق و مزایا و با عشق به دیگران علم می آموزند.. لینک ارسال
e30-851 29 ارسال شده در 5 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، 2015 سلام بیلد گوشیتون چنده؟ و باکس ولکانو دارین؟ سه چیز رو هیچ وقت یادت نره 1- به همه نمی تونی کمک کنی 2- همه چیز رو نمی تونی عوض کنی 3-همه تو رو دوست نخواهند داشت اسماعیل عطایی کچویی چهارشنبه - ۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ الأربعاء - ٣ رجب ١٤٣٦ Wednesday - 2015 22 April لینک ارسال
رامین ملکی 51 ارسال شده در 5 آذر، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، 2015 نه دادا ولکانو ندارم b311 معلمان واقعی کسانی هستند که بدون دریافت حقوق و مزایا و با عشق به دیگران علم می آموزند.. لینک ارسال
sfri.arash 121 ارسال شده در 5 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، 2015 درود شما بایستی باکس سیگما داشته باشید فک کنم تو آپدیت جدید این مدل را ساپورت میکنه از لینک پایین هم کمک بگیرید http://forum.gsm-developers.ir/thread3546.html A real friend is one who watch you face but see your heart لینک ارسال
رامین ملکی 51 ارسال شده در 5 آذر، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، 2015 فایلها حذف شدن معلمان واقعی کسانی هستند که بدون دریافت حقوق و مزایا و با عشق به دیگران علم می آموزند.. لینک ارسال
Cortana 84 ارسال شده در 5 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، 2015 فایلها حذف شدن درود دوست عزیز در ادامه صحبت ارش جان شما راحت میتونی ی سرچ کوچیک و برنامه رو دانلود کنید برای انلاک بوت لودر دوتا ایمیل هست به هر دوتا ایمیل بزن الان حضور ذهن ندارم یکیشون کلا از کار افتاده سریعا بهت کد میده همین چند روز پیش انلاکم کردم و راحت با هر برنامه ای روت میشه لینک ارسال
رامین ملکی 51 ارسال شده در 5 آذر، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، 2015 فرستادم...ولی هنوز خبری نیست... معلمان واقعی کسانی هستند که بدون دریافت حقوق و مزایا و با عشق به دیگران علم می آموزند.. لینک ارسال
Cortana 84 ارسال شده در 5 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، 2015 فرستادم...ولی هنوز خبری نیست... به این ایدی ایمیل بزن [email protected] لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 5 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، 2015 در تکمیل فرمایش همکاران گلم دوست عزیز همونطور که خود مرکز پاسخگویی اعلام کرده پس از دریافت ایمیل طی 48 یا 72 ساعت پاسخگویی انجام میشه... یکم صبور باشید. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.