مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 2 آذر، 2015 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، 2015 با سلام و درود خدمت دوستان امروز نیز در خدمتتان هستم با پچ فارسی سازی Y625-U51 در 3 ثانیه با فایل چند مگابایتی برای اولین بار در دنیای جی اس ام توسط تیم توسعه دهنده جی اس ام دولوپرز و ILYA20 میتونیم با جرات بگیم این کار برای اولین بار در دنیای جی اس ام هستش.... کاربران عزیز با این پچ سه ثانیه کل گوشی رو میتونن فارسی کنن بدون پاک شدن اطلاعات و بدون ریسک و تمامی بیلد نامبر... نحوه رایت : گوشی رو با IROOT روت کنید فایل رو پس از دانلود اکسترکت کنید... پوشه ILYA20 که حاوی فایلا dll. هستش رو به مموری کارت گذاشته و به گوشی وصل کنید.... از داخل پوشه INSTALL نرم افزار رو اجرا کرده و گزینه WRITE PACH رو بزنید در عرض 3 ثانیه گوشی خود بخود ریبوت میشه و تمام ... اسکرین شات: این رام برای مدیران فعال و کاربران فعال و vip تعلق دارد http://forum.gsm-developers.ir/thread4011.html#post12906 موفق باشید و ماندگار اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 2 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، 2015 با سلام خدمت دوستان گل بد نیست یه چند تا نکته خدمت دوستان عرض کنم : -دوستان عزیز همون طوری که درجریان تلاش های آقا ایلیا هستید این مورد هم بدونید که از این پس کاربران فعال و مفید به یکسری فایل ها دسترسی پیدا می کنند . -کاربرای هایی که فعال نیستن هم تنزل درجه پیدا خواهند کرد و برای فعال سازی مجدد باید ۲۰ پست مفید ارسال کنند . - کاربرانی که تگ کاربر مفید دارن این فایل به صورت رایگان بهشون داده میشه و دوستانی که فکر می کنند مفید بدون به من پیغام خصوصی بدن که بعد از بررسی تیم مدیریت علاوه بر تگ فعال بدون این فایل و فایل ها و نرم افزار های که صلاح دیده میشه به این دوستان تقدیم میشه . - کاربران فعلا در حفظو نگه داری فایل هایی که بهشون داده میشن کوشا باشن با تشکر تیم مدیریت جی اس ام دولوپرز :-? رفاقت کشکه و دوغ لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 2 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، 2015 دورود فراوان بر ایلیا جان... فایل تست شد... ایلیا جان گفتند که بعد از 3 ثانیه فارسی میشه ولی فارسی نشد!!!=)) در عرض 2 ثانیه فول فارسی شد بدون پاک شدن اطلاعات :wwwww از نظر من ایلیا بهترین کوکرایران هستند ونظر دوستان رو نمیدونم.. انشاا... هر جایی ایران که هستید موفق باشید در کارهایتان... با تشکر از تیم قدرتمند جی اس ام دولوپرز... [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 2 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، 2015 دوستان گفتم که تشکر کردن از ایلیا جان کم هست... دیگه مجبور شدم که اسپم بدم... با تشکر [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
mobilejavan 56 ارسال شده در 2 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، 2015 درود بر شما ممنون از اطلاع رسانی لطفا در ارسال خود دقت بفرمایین(پست تکراری نزنین) موفق باشین. لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 15 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، 2015 من هرچی زدم نشد...ینی بعد از زدن اون گزینه پچ صفحه cmd میاد و میره و هیچ اتفاقی نم افته... دوست عزیز تیک usb رو بذارید به حالت MTP بعد دوباره اقدام به فارسی سازی کنید. بنده با پچ ایلیا تا حالا بالای 5 گوشی رو فارسی کردم با تشکر [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
tebyanmobile 12 ارسال شده در 12 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، 2016 سلام لطفا لینک بررسی شود لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 12 خرداد، 2016 مالک مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، 2016 سلام لطفا لینک بررسی شود درود ... از مرکز دانلود تهیه کنید... موفق باشید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
masoud 241 ارسال شده در 13 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، 2016 سلام من این فایل رو دانلود کردم اما هر کاری میکنم گوشی فارسی نمیشه بعد زدن رایت پچ گوشی ریست نمیشه؟ لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 13 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، 2016 سلاممن این فایل رو دانلود کردم اما هر کاری میکنم گوشی فارسی نمیشه بعد زدن رایت پچ گوشی ریست نمیشه؟ دوست عزیز بنده هم چندین بار این مشکل رو داشتم اول با یه رام اورجینال فلش بزن بعدش روتش کن و آخرین مرحله پچ رو نصب کنید بدون مشکل. [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.