Gladiator 14 ارسال شده در 29 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، 2015 درود گوشی y600-u20 توسط یکی از همکاران هارد ریست شده و الان با مشکل سریال invalid و بیس باند unknown روبرو شده چون بیس باند unknown هست من ابتدا با فلش تولز فرمت و فلش زدم ولی همچنان مشکل پا برجاست بنظر خودم مشکل میتواند سخت افزاری باشه ولی از همکاران عزیز اگر با این مشکل روبرو شدند و رفع عیب نموده اند لطفا بنده را راهنمائی کنند در ضمن فایل nvram هم کاملا ریستور میشه ولی سریال invalid میمونه. با تشکر لینک ارسال
e30-851 29 ارسال شده در 29 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، 2015 سلام داداش ای همشکل به راحتی با باکس ولکانو قابل حله و نرم افزاری هستش .... با باکس از گوشی سالم بکاپ nvram بگیر و رایت کن روی اون و با باکس ترمیم سریال کن در ضمن برنامه MtkDroidTools هم خوبه جواب میده .یاعلی سه چیز رو هیچ وقت یادت نره 1- به همه نمی تونی کمک کنی 2- همه چیز رو نمی تونی عوض کنی 3-همه تو رو دوست نخواهند داشت اسماعیل عطایی کچویی چهارشنبه - ۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ الأربعاء - ٣ رجب ١٤٣٦ Wednesday - 2015 22 April لینک ارسال
Gladiator 14 ارسال شده در 29 آبان، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، 2015 درود با mtkdroid فایل nvram هم کاملا ریستور میشه ولی سریال invalid میمونه. لینک ارسال
e30-851 29 ارسال شده در 29 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، 2015 دوست عزیز با باکس ولکانو چک کردین؟ و با برنامهMtkDroid برای ترمیم سریال استفاده کردین؟ سه چیز رو هیچ وقت یادت نره 1- به همه نمی تونی کمک کنی 2- همه چیز رو نمی تونی عوض کنی 3-همه تو رو دوست نخواهند داشت اسماعیل عطایی کچویی چهارشنبه - ۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ الأربعاء - ٣ رجب ١٤٣٦ Wednesday - 2015 22 April لینک ارسال
hunterpars 17 ارسال شده در 29 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، 2015 با سلام و با اجازه آقا اسماعیل.من قبلا این گوشی رو با مشکل invalid داشتم با کمک این پست به راحتی حل میشه.http://forum.gsm-developers.ir/thread4306.html لینک ارسال
sanjabak1368 57 ارسال شده در 28 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، 2015 با سلام و با اجازه آقا اسماعیل.من قبلا این گوشی رو با مشکل invalid داشتم با کمک این پست به راحتی حل میشه.تغییر سریال و ترمیم null سریال گوشی های اندروید با نرم افزار MauiMETA_3G دسترسی به این صفحه امکانپذیر نیست لینک ارسال
ehsan_zamani_68 37 ارسال شده در 28 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، 2015 از قندشکن استفاده کنید لینک ارسال
gebal 57 ارسال شده در 28 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، 2015 درود گوشی y600-u20 توسط یکی از همکاران هارد ریست شده و الان با مشکل سریال invalid و بیس باند unknown روبرو شده چون بیس باند unknown هست من ابتدا با فلش تولز فرمت و فلش زدم ولی همچنان مشکل پا برجاست بنظر خودم مشکل میتواند سخت افزاری باشه ولی از همکاران عزیز اگر با این مشکل روبرو شدند و رفع عیب نموده اند لطفا بنده را راهنمائی کنند در ضمن فایل nvram هم کاملا ریستور میشه ولی سریال invalid میمونه. با تشکر من قبلا جنین مشکل داشتم با بیلد B014حل شده لینک ارسال
hamedhhpp 10 ارسال شده در 8 بهمن، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، 2015 دسترسی به این صفحه امکانپذیر نیست هر کدوم از لینک های انجمن که دیدید اینجور هست تو قسمت ادرس مرورگر forum. رو پاک کنید و اینتر رو بزنید درست میشه و وارد اون ادرس میشه لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.