mohsinsomeone 23 ارسال شده در 28 آبان، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، 2015 قلق داره چندباز تست کنید اگه ولوم بالا سالم باشهشما پاور رو بزنید بعد 1/5 ثانیه بعدش ولوم بالا رو بزنیدو نگه دارید و پاور رو رها کنید (اینم قلقش)=)) این روش رو قبلا امتحان کردم نشد..... الان دوباره هم تست کردم نمیشه....... من یک بار قبلا این رو Format All+downlaod زدم......مشکلی نیست؟؟؟؟ If you only do what you can do you will never be more than you are now لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 28 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، 2015 دوست عزیز بنده فایل %100 تست شده شو دارم بارها این مشکل برای من پیش اومد ه که با این فایلی که بنده دارم گوشی رو بدون مشکل میاره بالا. الان گیگ نت تموم میشه برای فردا برات آپ میکنم یادم بنداز با تشکر [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
ehsan_zamani_68 37 ارسال شده در 28 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، 2015 نه مشکلی نباید داشته باشه لینک ارسال
mohsinsomeone 23 ارسال شده در 30 آبان، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، 2015 دوست عزیز بنده فایل %100 تست شده شو دارم بارها این مشکل برای من پیش اومد ه که با این فایلی که بنده دارم گوشی رو بدون مشکل میاره بالا. الان گیگ نت تموم میشه برای فردا برات آپ میکنم یادم بنداز با تشکر سلام استاد هنوزم منتظر تو هستم لطفا فایل رو آپ کنید خیلی لازم دارم If you only do what you can do you will never be more than you are now لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 30 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، 2015 فایل در حال آپلود.... :dddddd [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
sajad_gsm 10 ارسال شده در 30 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، 2015 سلام دوست عزیز شما میتونی از مدل مشابه بک اب بگیری با باکس ولکانو بک اب بگیری خیلی بهتر خودم تست کردم جواب هم میده لینک ارسال
mohsinsomeone 23 ارسال شده در 30 آبان، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، 2015 سلام دوست عزیز شما میتونی از مدل مشابه بک اب بگیری با باکس ولکانو بک اب بگیری خیلی بهتر خودم تست کردم جواب هم میده من هیچ باکسی برای mtk ندارم =(( If you only do what you can do you will never be more than you are now لینک ارسال
arash167 26 ارسال شده در 30 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، 2015 من هیچ باکسی برای mtk ندارم =(( از کرک پیرانها یا دارگون استفاده کن لینک ارسال
mohsinsomeone 23 ارسال شده در 30 آبان، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، 2015 فایل در حال آپلود.... :dddddd سلام هنوز آپلود نشده؟؟؟ :wwwww If you only do what you can do you will never be more than you are now لینک ارسال
mohsinsomeone 23 ارسال شده در 31 آبان، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 آبان، 2015 کسی میتونه از مدل مشابه برام بکاپ بگیره؟؟............ هزینه آپلود میدم اگه لطف کنی If you only do what you can do you will never be more than you are now لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.