mohsinsomeone 23 ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ سلام یک گوشی y220 برام برای فارسی سازی اومده بود.... من از رام جناب آقای e30 http://forum.gsm-developers.ir/thread1352.htmlفلش زدم گوشی خاموش شد... الان هرکاری میکنم روشن نمیشه مشکلات فلش تول که میده error 4014 error 4032 با کامپیوتر دیگه هم امتحان کردم........ پچ Naser Editor هم زدم بازم نشد. لطفا کمک کنید If you only do what you can do you will never be more than you are now نقل قول لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ سلام http://forum.gsm-developers.ir/thread1489.html http://forum.gsm-developers.ir/thread5249.html http://forum.gsm-developers.ir/thread5228.html رفاقت کشکه و دوغ نقل قول لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ سلامیک گوشی y220 برام برای فارسی سازی اومده بود.... من از رام جناب آقای e30 http://forum.gsm-developers.ir/thread1352.htmlفلش زدم گوشی خاموش شد... الان هرکاری میکنم روشن نمیشه مشکلات فلش تول که میده error 4014 error 4032 با کامپیوتر دیگه هم امتحان کردم........ پچ Naser Editor هم زدم بازم نشد. لطفا کمک کنید دوست عزیز بیلد گوشی چند بود و شما بیلد چند روش رایت کردید خاموش شد؟ با این فلشر بزنید %90 راه میفته فشلر مخصوص Y220-U10:SP_Flash_Tool_exe_Windows_v5.1504.00.000 [sIGPIC][/sIGPIC] نقل قول لینک ارسال
mohsinsomeone 23 ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ دوست عزیز بیلد گوشی چند بود و شما بیلد چند روش رایت کردید خاموش شد؟ با این فلشر بزنید %90 راه میفته فشلر مخصوص Y220-U10:SP_Flash_Tool_exe_Windows_v5.1504.00.000 بیلد نمیدونم چند بود قبلا من چک نکردم با این رام زدم http://forum.gsm-developers.ir/thread1352.html همیچ فلش تول که شما گفتید با همین هم الان امتحان کردم نشد ENable Dram Failed error 4032 If you only do what you can do you will never be more than you are now نقل قول لینک ارسال
ehsan_zamani_68 37 ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ ذوست عزیز مطمئن هستید با http://forum.gsm-developers.ir/thread1489.html حل نشد؟ درصورتی که جواب نگرفتید اعلام کنید تا فردا براتون قرار بدم امروز دسترسی ندارم نقل قول لینک ارسال
mohsinsomeone 23 ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ ممنون از راهنمایی همه من با این فایل فلش کردم Y220-U10_Firmware_V100R003C466B221F_Saudi Arabia forum.gsm-developers.ir/thread5249.html با جدید ترین ورژن فلش تول SP-Flash-Tool-v5.1528.00 الان گوشی روی اسکرین هوایی صفحه اش سفید میشه...........و دوباره ریستارت میشه If you only do what you can do you will never be more than you are now نقل قول لینک ارسال
mohsinsomeone 23 ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ با Firmware Upgrade که میزنم این ارور رومده SA_DA_NAND_UNKNOWN Error 3044 If you only do what you can do you will never be more than you are now نقل قول لینک ارسال
ehsan_zamani_68 37 ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ خوب حله دیگه داداش شما الان فایل فلش مخصوص مموری رو روی یه مموری بریز با ولوم بالا و و پاور به ریکاوری ببر update from sd رو انتخاب کن و فایل مورد نظر رو روی گوشی فلش کن راحت میاد بالا چندین بار تا الان تست شده نقل قول لینک ارسال
mohsinsomeone 23 ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ خوب حله دیگه داداش شما الان فایل فلش مخصوص مموری رو روی یه مموری بریز با ولوم بالا و و پاور به ریکاوری ببر update from sd رو انتخاب کن و فایل مورد نظر رو روی گوشی فلش کن راحت میاد بالا چندین بار تا الان تست شده به ریکاوری نمیره........... با Firmware Upgrade که میزنم این ارور رومده SA_DA_NAND_UNKNOWN Error 3044 If you only do what you can do you will never be more than you are now نقل قول لینک ارسال
ehsan_zamani_68 37 ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ قلق داره چندباز تست کنید اگه ولوم بالا سالم باشه شما پاور رو بزنید بعد 1/5 ثانیه بعدش ولوم بالا رو بزنیدو نگه دارید و پاور رو رها کنید (اینم قلقش)=)) نقل قول لینک ارسال
mohsinsomeone 23 ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ قلق داره چندباز تست کنید اگه ولوم بالا سالم باشهشما پاور رو بزنید بعد 1/5 ثانیه بعدش ولوم بالا رو بزنیدو نگه دارید و پاور رو رها کنید (اینم قلقش)=)) این روش رو قبلا امتحان کردم نشد..... الان دوباره هم تست کردم نمیشه....... من یک بار قبلا این رو Format All+downlaod زدم......مشکلی نیست؟؟؟؟ If you only do what you can do you will never be more than you are now نقل قول لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ دوست عزیز بنده فایل %100 تست شده شو دارم بارها این مشکل برای من پیش اومد ه که با این فایلی که بنده دارم گوشی رو بدون مشکل میاره بالا. الان گیگ نت تموم میشه برای فردا برات آپ میکنم یادم بنداز با تشکر [sIGPIC][/sIGPIC] نقل قول لینک ارسال
ehsan_zamani_68 37 ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ نه مشکلی نباید داشته باشه نقل قول لینک ارسال
mohsinsomeone 23 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ دوست عزیز بنده فایل %100 تست شده شو دارم بارها این مشکل برای من پیش اومد ه که با این فایلی که بنده دارم گوشی رو بدون مشکل میاره بالا. الان گیگ نت تموم میشه برای فردا برات آپ میکنم یادم بنداز با تشکر سلام استاد هنوزم منتظر تو هستم لطفا فایل رو آپ کنید خیلی لازم دارم If you only do what you can do you will never be more than you are now نقل قول لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ فایل در حال آپلود.... :dddddd [sIGPIC][/sIGPIC] نقل قول لینک ارسال
sajad_gsm 10 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ سلام دوست عزیز شما میتونی از مدل مشابه بک اب بگیری با باکس ولکانو بک اب بگیری خیلی بهتر خودم تست کردم جواب هم میده نقل قول لینک ارسال
mohsinsomeone 23 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ سلام دوست عزیز شما میتونی از مدل مشابه بک اب بگیری با باکس ولکانو بک اب بگیری خیلی بهتر خودم تست کردم جواب هم میده من هیچ باکسی برای mtk ندارم =(( If you only do what you can do you will never be more than you are now نقل قول لینک ارسال
arash167 26 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ من هیچ باکسی برای mtk ندارم =(( از کرک پیرانها یا دارگون استفاده کن نقل قول لینک ارسال
mohsinsomeone 23 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ فایل در حال آپلود.... :dddddd سلام هنوز آپلود نشده؟؟؟ :wwwww If you only do what you can do you will never be more than you are now نقل قول لینک ارسال
mohsinsomeone 23 ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ کسی میتونه از مدل مشابه برام بکاپ بگیره؟؟............ هزینه آپلود میدم اگه لطف کنی If you only do what you can do you will never be more than you are now نقل قول لینک ارسال
سفیر 12 ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ درود عزیز انجمن با این فلش تولز هم تست بزنید گوشی بالا میاد ولی تک سیم میشه با پیرانها از گوشی سالم بکاپ بگیر بعد رایت بزن تا برطرف شه یاحق hq_mtk(AW290)_customerdownload_v1.9.2.3_131105 سعي ما اينست كه دوستان همكار در رفاه باشند و مشكلي تو جي اس ام نداشته باشند نقل قول لینک ارسال
mohsinsomeone 23 ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ درود عزیز انجمن با این فلش تولز هم تست بزنید گوشی بالا میاد ولی تک سیم میشه با پیرانها از گوشی سالم بکاپ بگیر بعد رایت بزن تا برطرف شه یاحق با این فلش تول ارور میده s_da_nand_unknown_err (4014) If you only do what you can do you will never be more than you are now نقل قول لینک ارسال
سفیر 12 ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ شما یه زحمت بکش بگو چه کار کردی با چه باکس و فلش تولز زدی تا بتونم راهنمایی بیشتر بکنم سعي ما اينست كه دوستان همكار در رفاه باشند و مشكلي تو جي اس ام نداشته باشند نقل قول لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ دوست عزیز مشکل نت دارم. [sIGPIC][/sIGPIC] نقل قول لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ Y220-U10_Firmware_B221_farsi.part3 پارت های دیگه هم بزودی میذارم داخل سایت. [sIGPIC][/sIGPIC] نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .