MR.Majid 226 ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۴ سلام بر دوستان عزیز بنده میخوام یه لوپ خریداری کنم نمیدونم چی بگیرم ی چیزی میخوام از همه نظر خوب باشه و لطفا قیمتش رو هم برام بذارید با تشکر [sIGPIC][/sIGPIC] نقل قول لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۴ سخت افزار داره جمع میشه تقربیا..... irgsm نقل قول لینک ارسال
eza68 15 ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ quick 700 حدودای 300 قیمت. نقل قول لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ داداش لوپ نه هیتر؟ quick 700 حدودای 300 قیمت. [sIGPIC][/sIGPIC] نقل قول لینک ارسال
vilson_ali 27 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ \ سخت افزار داره جمع میشه تقربیا..... داداش یعنی جی سخت افزار داره حمع میشه کلا امید بنده خدا رو نا امید کردی شاید برد ها رو یه کاری کنن که نشه تعمیر کرد که محاله اما شکستن ال سی دی و غیره که از بین نمیره /:)/:)/:) نقل قول لینک ارسال
vilson_ali 27 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ سلام بر دوستان عزیز بنده میخوام یه لوپ خریداری کنم نمیدونم چی بگیرم ی چیزی میخوام از همه نظر خوب باشه و لطفا قیمتش رو هم برام بذارید با تشکر دوست عزیز شما اکه میخوای هزینه کنی لوپ های ساایران خوبه کلا قیمتش هم یک ملیون به بالاست اما اگه لوپی که میخوای کارتو راه بندازه الان مدا yaxun از 300 داره به بالا موفق باشی . نقل قول لینک ارسال
Anonymous 37 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ درود بر شما من به هیچ وج سخت افزار را کنار نمیزارم و همکار عزیز اگر میخواهی هیتر بگیری کویک 720 فکر کنم حدود 400 هست خوبه کارش نقل قول لینک ارسال
mobilemehdi 126 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ ya xun yx-ak09 قیمت 980 اگر سخت افزار جمع بشه واسه ترمیم بوت کاربرد داره همیشه انقدر خوبی کن که وظیفه نشه لطف باشه نقل قول لینک ارسال
reza-m-sar 14 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ من یه یاکسون ak01 قبلا گرفتم 450 نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .