BAHMAN 48 ارسال شده در 25 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، 2015 با سلام خدمت دوستان و همکاران عزیز مدتی هست که دوستان در ساخت اپل ایدی به مشکل بر میخوردن دوست داشتم راه حل این مشکل رو عمومی کنم ولی با توجه به ساختن اپل ایدی 2000 تومان تصمیم گرفتم آموزش رو در سرور سایت(در اثر وقت) قرار بدم تا کسانی که مشکل دارن بتوانند هر چند تایی که دوست دارن در روز اپل ایدی بسازن و کسانی که مشکل در ساخت اپل ایدی دارن تا اماده شدن اموزش میتوانن در همین تاپیک درخواست بدن تا در اولین فرصت اپل ایدی ساخت بشه یا علی Bahman59547@Gmail.com ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک ارسال
farhadsoftware 312 ارسال شده در 13 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، 2017 با سلام خدمت دوستان و همکاران عزیز مدتی هست که دوستان در ساخت اپل ایدی به مشکل بر میخوردن دوست داشتم راه حل این مشکل رو عمومی کنم ولی با توجه به ساختن اپل ایدی 2000 تومان تصمیم گرفتم آموزش رو در سرور سایت(در اثر وقت) قرار بدم تا کسانی که مشکل دارن بتوانند هر چند تایی که دوست دارن در روز اپل ایدی بسازن و کسانی که مشکل در ساخت اپل ایدی دارن تا اماده شدن اموزش میتوانن در همین تاپیک درخواست بدن تا در اولین فرصت اپل ایدی ساخت بشه یا علی سلام منتظر آموزش شما هستیم لینک ارسال
gsmm70 10 ارسال شده در 13 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، 2017 عالیه این آموزش لینک ارسال
hooma7n 12 ارسال شده در 2 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، 2017 اپل آیدی باز کردن راه خاصی نداره. هم با آیتونز هم میشه از طریق سایت هم میشه. فقط کافیه یه آدرس و شماره آمریکایی بدید. فقط هر روز با هر دستگاه و ip می تونید ۲ تا اپل آیدی باز کنید. همین بیشتر از ۲ تا بزنید ip رو می بنده. لینک ارسال
mavi 19 ارسال شده در 2 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، 2017 سلام . دوستان جدیدا خیلی ارور میده ادرس جدید هم میزنی بازم ارور میده لینک ارسال
eyvaltavahom 10 ارسال شده در 2 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، 2017 اره منم چند زوره درگیرم... همش ارور میزنه لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 2 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، 2017 اره منم چند زوره درگیرم... همش ارور میزنه با سایفون جواب نمیده باید ف ی ل ت ر ش ک ن آمریکا تست کنید خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
modern.carma 12 ارسال شده در 2 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، 2017 سلام من ******** امریکا هم دارم ولی روزانه بیشتر از 2 الی 3 تا نمیتونم بسازم لینک ارسال
eyvaltavahom 10 ارسال شده در 2 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، 2017 فیلتر شکن دارم..... cisco vpn tunnel open vpn kerio stunnel من همه اینا رو تست زدم بازم ارور میده لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 2 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، 2017 فیلتر شکن دارم..... cisco vpn tunnel open vpn kerio stunnel من همه اینا رو تست زدم بازم ارور میده قبل از ورود به ایتونز چک کنید ایپیتون امریکا باشه خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.