milad 15 ارسال شده در 24 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، 2015 باسلام خدمت دوستان گل این مدل رو اوردن که تاچش ضعیف عمل میکنه و باید چندبار یه گزینه رو زد تا بگیره گوشی رو به انذروید 5.0.2 ااپدیت کردم وحتی تاچ دیگه ای هم انداختم بازم فایده ای نداشت همکارای عزیز اگه کسی برخورده کمک کنه ممنون میشم لینک ارسال
ehsan_zamani_68 37 ارسال شده در 24 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، 2015 این مشکل شایع هستش بیشتر با تعویض تاچ السیدی حل میشه با تاچ السیدی دیگه هم تست کنید درصورتی که جواب نگرفتید گوشی رو انلاک بوتلودر کنید ریکاوری کاستوم نصب کنید و رام 4.4.2 به صورت بکاپ ریستور روش بزنید و نتیجه رو اعلام کنید لینک ارسال
milad 15 ارسال شده در 24 آبان، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، 2015 ممنون از پاسختون استاد چشم حتما اعلام میکنم فقط یه چیزی بعد وایپ کردن هم تا چنددقیقه خوبه بعدش دوباره ضعیفه بازم ممکنه سخت افزار باشه؟ لینک ارسال
iran_gsm 11 ارسال شده در 26 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، 2015 منم عینا همین مشکل رو دارم مشتری میگه بعد اپدیت اینطور شده اس اف کردم و دانگرید به دو تا فایل 4.4 ولی بی فایده بوده والله موندم میترسم گوشی رو باز کنم و مشکل سخت افزاری داشته باشه لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 26 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، 2015 منم عینا همین مشکل رو دارممشتری میگه بعد اپدیت اینطور شده اس اف کردم و دانگرید به دو تا فایل 4.4 ولی بی فایده بوده والله موندم میترسم گوشی رو باز کنم و مشکل سخت افزاری داشته باشه با سلام دوست عزیز وقتی مشتری خودش دست به ابدیت میزنه باید با این مشکل برخورد کنه تا بفهمه بعضی وقتا براش گرون تموم میشه حالا شما سعی خودتون رو انجام دادید و همه جوره نرم افزار روش زدید حال دیگه وقتشه سخت افزار هم چک کنید بلخره باید گوشی درست بشه البته یک نکته خیلی مهم هم اینه که مشتری همیشه دروغ میگه موفق باشید. لینک ارسال
ارش قاسمی 17 ارسال شده در 27 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، 2015 درود این مدل مشکل تاچ بسیار شایع است با تعویض تاچ ال سی دی هم رفع نمیشه با انواع رامها هم تست کنید رفع نمیشه..... راهکار بسیار ساده است ic touch و باید بردارید دوباره بزارید بدون مشکل راه میافته اگر کسی جولو دست داره از برد عکس قرار بده تا دقیق بگم کدام ic میشه در اینستاگرام نمونه کارهای مارا دنبال کنید insta : ifix.center لینک ارسال
BAHMAN 48 ارسال شده در 27 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، 2015 سلام من با تعویض تاچ اصلی این مورد رو حل کردم و با نرم افزار جواب نگرفتم پیشنهاد اقایی قاسمی هم باید تست کرد احتمال خیلی زیاد جواب بده Bahman59547@Gmail.com ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک ارسال
ARA6 27 ارسال شده در 28 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، 2015 دروداین مدل مشکل تاچ بسیار شایع است با تعویض تاچ ال سی دی هم رفع نمیشه با انواع رامها هم تست کنید رفع نمیشه..... راهکار بسیار ساده است ic touch و باید بردارید دوباره بزارید بدون مشکل راه میافته اگر کسی جولو دست داره از برد عکس قرار بده تا دقیق بگم کدام ic میشه سلام آقای قاسمی این عکس خدمت شما . همین الان این گوشیو با این مشکل دارم لطفا آی سی رو مشخص کنید تا تست و اعلام نتیجه کنم. مرسی... براي تسلط بر يك ملت اقليتي خائن و اكثريتي نادان نياز است... لینک ارسال
ARA6 27 ارسال شده در 28 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، 2015 http://s6.uplod.ir/i/00724/17ww7bypk6be.jpg http://s6.uplod.ir/i/00724/atp88l2u5y71.jpg براي تسلط بر يك ملت اقليتي خائن و اكثريتي نادان نياز است... لینک ارسال
mehdi-ghanbarinia 11 ارسال شده در 31 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، 2016 احتمال زیاد فقط خود تاچ هست.چون در موارد مشابه زیادی که برای بنده پیش اومد فقط با تعویض مشکل کامل بر طرف شد لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.