milad 15 ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۴ باسلام خدمت دوستان گل این مدل رو اوردن که تاچش ضعیف عمل میکنه و باید چندبار یه گزینه رو زد تا بگیره گوشی رو به انذروید 5.0.2 ااپدیت کردم وحتی تاچ دیگه ای هم انداختم بازم فایده ای نداشت همکارای عزیز اگه کسی برخورده کمک کنه ممنون میشم نقل قول لینک ارسال
ehsan_zamani_68 37 ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۴ این مشکل شایع هستش بیشتر با تعویض تاچ السیدی حل میشه با تاچ السیدی دیگه هم تست کنید درصورتی که جواب نگرفتید گوشی رو انلاک بوتلودر کنید ریکاوری کاستوم نصب کنید و رام 4.4.2 به صورت بکاپ ریستور روش بزنید و نتیجه رو اعلام کنید نقل قول لینک ارسال
milad 15 ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۴ ممنون از پاسختون استاد چشم حتما اعلام میکنم فقط یه چیزی بعد وایپ کردن هم تا چنددقیقه خوبه بعدش دوباره ضعیفه بازم ممکنه سخت افزار باشه؟ نقل قول لینک ارسال
iran_gsm 11 ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۴ منم عینا همین مشکل رو دارم مشتری میگه بعد اپدیت اینطور شده اس اف کردم و دانگرید به دو تا فایل 4.4 ولی بی فایده بوده والله موندم میترسم گوشی رو باز کنم و مشکل سخت افزاری داشته باشه نقل قول لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۴ منم عینا همین مشکل رو دارممشتری میگه بعد اپدیت اینطور شده اس اف کردم و دانگرید به دو تا فایل 4.4 ولی بی فایده بوده والله موندم میترسم گوشی رو باز کنم و مشکل سخت افزاری داشته باشه با سلام دوست عزیز وقتی مشتری خودش دست به ابدیت میزنه باید با این مشکل برخورد کنه تا بفهمه بعضی وقتا براش گرون تموم میشه حالا شما سعی خودتون رو انجام دادید و همه جوره نرم افزار روش زدید حال دیگه وقتشه سخت افزار هم چک کنید بلخره باید گوشی درست بشه البته یک نکته خیلی مهم هم اینه که مشتری همیشه دروغ میگه موفق باشید. نقل قول لینک ارسال
ارش قاسمی 17 ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۴ درود این مدل مشکل تاچ بسیار شایع است با تعویض تاچ ال سی دی هم رفع نمیشه با انواع رامها هم تست کنید رفع نمیشه..... راهکار بسیار ساده است ic touch و باید بردارید دوباره بزارید بدون مشکل راه میافته اگر کسی جولو دست داره از برد عکس قرار بده تا دقیق بگم کدام ic میشه در اینستاگرام نمونه کارهای مارا دنبال کنید insta : ifix.center نقل قول لینک ارسال
BAHMAN 48 ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۴ سلام من با تعویض تاچ اصلی این مورد رو حل کردم و با نرم افزار جواب نگرفتم پیشنهاد اقایی قاسمی هم باید تست کرد احتمال خیلی زیاد جواب بده Bahman59547@Gmail.com ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- نقل قول لینک ارسال
ARA6 27 ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۴ دروداین مدل مشکل تاچ بسیار شایع است با تعویض تاچ ال سی دی هم رفع نمیشه با انواع رامها هم تست کنید رفع نمیشه..... راهکار بسیار ساده است ic touch و باید بردارید دوباره بزارید بدون مشکل راه میافته اگر کسی جولو دست داره از برد عکس قرار بده تا دقیق بگم کدام ic میشه سلام آقای قاسمی این عکس خدمت شما . همین الان این گوشیو با این مشکل دارم لطفا آی سی رو مشخص کنید تا تست و اعلام نتیجه کنم. مرسی... براي تسلط بر يك ملت اقليتي خائن و اكثريتي نادان نياز است... نقل قول لینک ارسال
ARA6 27 ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۴ http://s6.uplod.ir/i/00724/17ww7bypk6be.jpg http://s6.uplod.ir/i/00724/atp88l2u5y71.jpg براي تسلط بر يك ملت اقليتي خائن و اكثريتي نادان نياز است... نقل قول لینک ارسال
mehdi-ghanbarinia 11 ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ احتمال زیاد فقط خود تاچ هست.چون در موارد مشابه زیادی که برای بنده پیش اومد فقط با تعویض مشکل کامل بر طرف شد نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .