vahid_max 11 ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۴ (ویرایش شده) با سلام دوستان همان طور که در جریان مشکلات این مدل تیلت هستید دوستان با فایل های گوناگون این مدل تبلت را فلش میکنند که همه فایل ها یا مشکل دوتییکه شدن تصویر داره یا مشکل تاچ دارند بنده این فایل را به صورت رایگان برای شما عزیزان قرار دادم امیدوارم این پست برای دوستان مفید باشه این فایل بر روی تبلت ها با این مشخصات مین برد جواب میدهد >http://uploadboy.com/yv048at3bhsq.html رمز فایل : vahid_max ویرایش شده 3 شهریور، ۱۳۹۴ توسط MR.Ali unbrick phones and change EMMC .Baseband ID YAHOO:maxmobile988 نقل قول لینک ارسال
persian.gsm 14 ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۴ لینک رو بررسی بفرمائید لطفا ارور 404 مربوط به حذف شدن یا تغییر صفحه مربوطه میده ممنونم من باختم اما کسی جز ما نخواهد برد.. .. .. نقل قول لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۴ سلام لینک صحیح درج شد با تشکر از داداش وحید گل بابت فایل نایابشون رفاقت کشکه و دوغ نقل قول لینک ارسال
بهمن آبسته 11 ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۴ فایل پسفورد داره جهت اطلاع نقل قول لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۴ فایل پسفورد داره جهت اطلاع سلام رمز هم قرار گرفت ... رفاقت کشکه و دوغ نقل قول لینک ارسال
persian.gsm 14 ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۴ آنزیپ نمیشه ارور میده کسی دانلودش کرده این فایلو؟ من باختم اما کسی جز ما نخواهد برد.. .. .. نقل قول لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۴ آنزیپ نمیشه ارور میده کسی دانلودش کرده این فایلو؟ سلام همین الان تست کردم دوست من بدون مشکل انزیپ شد . به نظرم کاامل دانلود نشده - دوباره اقدام به دانلود کنید (((((((((( رفاقت کشکه و دوغ نقل قول لینک ارسال
persian.gsm 14 ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۴ دوباره دریافت کردم مشکل از دانلودر بوده ظاهرا ممنونم من باختم اما کسی جز ما نخواهد برد.. .. .. نقل قول لینک ارسال
reza_zare 10 ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۴ با سلام خدمت دوستان من یه تبلت دارم دقیقا همین مین برد .فایلو رایت کردم الان تصویرش بزرگ شده آیا فایلی به غیر از این هست بازم.؟ خیلیا با این تبلت مشگل دارن ممنون میشم راهنمایی کنین نقل قول لینک ارسال
reza_zare 10 ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۴ استادای عزیز کمک کنین لطفا هر فایلی میزنم تصویر بر نمیگرده نقل قول لینک ارسال
Cortana 84 ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۴ استادای عزیز کمک کنین لطفا هر فایلی میزنم تصویر بر نمیگرده برای مشکلتون تاپیک جدید با مشخصات کامل با عکس وتاریخ مین برد قرار بده بهتر میتونن بچه ها کمکت میکنن نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .