vahid_max 11 ارسال شده در 24 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، 2015 با سلام دوستان همان طور که در جریان مشکلات این مدل تیلت هستید دوستان با فایل های گوناگون این مدل تبلت را فلش میکنند که همه فایل ها یا مشکل دوتییکه شدن تصویر داره یا مشکل تاچ دارند بنده این فایل را به صورت رایگان برای شما عزیزان قرار دادم امیدوارم این پست برای دوستان مفید باشه این فایل بر روی تبلت ها با این مشخصات مین برد جواب میدهد >http://uploadboy.com/yv048at3bhsq.html رمز فایل : vahid_max unbrick phones and change EMMC .Baseband ID YAHOO:maxmobile988 لینک ارسال
persian.gsm 14 ارسال شده در 24 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، 2015 لینک رو بررسی بفرمائید لطفا ارور 404 مربوط به حذف شدن یا تغییر صفحه مربوطه میده ممنونم من باختم اما کسی جز ما نخواهد برد.. .. .. لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 24 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، 2015 سلام لینک صحیح درج شد با تشکر از داداش وحید گل بابت فایل نایابشون رفاقت کشکه و دوغ لینک ارسال
بهمن آبسته 11 ارسال شده در 25 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، 2015 فایل پسفورد داره جهت اطلاع لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 25 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، 2015 فایل پسفورد داره جهت اطلاع سلام رمز هم قرار گرفت ... رفاقت کشکه و دوغ لینک ارسال
persian.gsm 14 ارسال شده در 3 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، 2015 آنزیپ نمیشه ارور میده کسی دانلودش کرده این فایلو؟ من باختم اما کسی جز ما نخواهد برد.. .. .. لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 3 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، 2015 آنزیپ نمیشه ارور میده کسی دانلودش کرده این فایلو؟ سلام همین الان تست کردم دوست من بدون مشکل انزیپ شد . به نظرم کاامل دانلود نشده - دوباره اقدام به دانلود کنید (((((((((( رفاقت کشکه و دوغ لینک ارسال
persian.gsm 14 ارسال شده در 3 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، 2015 دوباره دریافت کردم مشکل از دانلودر بوده ظاهرا ممنونم من باختم اما کسی جز ما نخواهد برد.. .. .. لینک ارسال
reza_zare 10 ارسال شده در 4 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، 2015 با سلام خدمت دوستان من یه تبلت دارم دقیقا همین مین برد .فایلو رایت کردم الان تصویرش بزرگ شده آیا فایلی به غیر از این هست بازم.؟ خیلیا با این تبلت مشگل دارن ممنون میشم راهنمایی کنین لینک ارسال
reza_zare 10 ارسال شده در 5 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، 2015 استادای عزیز کمک کنین لطفا هر فایلی میزنم تصویر بر نمیگرده لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.