mehdikot 10 ارسال شده در 22 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، 2015 با سلام و خسته نباشید گوشی amaze اومده بود که فارسی نبود بوت لودر انلاک کردم ریکاوری نصب کردم رام کاستوم هم دو تا دانلود کردم هر دوش رو نصب کردم اما با هردو بعد از فلش رو ارم موند وبالا نیومد برنامه controlbearrelease_ruby_ics_4.0win-hboot-1.92-1.93 رو دانلود کردم و میخوام اس اف کنم اما وقتی اجراش میکنم هیچ اتفاقی نمی افته عکسش رو الان میگذارم لطفا راهنمایی کنید لینک ارسال
mehdikot 10 ارسال شده در 22 آبان، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، 2015 این هم عکسش آپلود عکس » مشاهده تصویر » 12.jpg لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 22 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، 2015 سلام بعد از فلش وایپ ها رو انجام دادید دوست من ؟ رفاقت کشکه و دوغ لینک ارسال
mehdikot 10 ارسال شده در 22 آبان، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، 2015 بله وایپ ها رو انجام دادم اما باز هم روی لوگو میمونه لینک ارسال
ehsan_zamani_68 37 ارسال شده در 22 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، 2015 خوب دوست عزیز شما چندتا کار باید انجام بدید 1.موبوربو و موبیژن و... رو از سیستم پاک کنید 2.اخرین ورژن درایور htc رو دانلود و نصب کنید کامل 3.من روی ویندوز 64 بیت جواب گرفتم ورژن hboot شما چنده؟ لینک ارسال
BAHMAN 48 ارسال شده در 22 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، 2015 با اجازه اساتید خودم دوست عزیز من نمیدونم شما چقدر از اس اف این مدل اطلاع دارید کار ساده ای برای شما که برای اولین بار دارید انجام میدید نیست شما اول رم 4 گیگ داخل گوشی قرار بدید بعد گوشی را در فس بوت قرار بدید برنامه controlbearrelease_ruby_gb_win جهت اس اف رو در داخل درایو C قرار بدید بعد ادامه مراحل رو اگه دوست داشته باشید به زبان ساده بهتون بگم Bahman59547@Gmail.com ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.