mehdikot 10 ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۴ با سلام و خسته نباشید گوشی amaze اومده بود که فارسی نبود بوت لودر انلاک کردم ریکاوری نصب کردم رام کاستوم هم دو تا دانلود کردم هر دوش رو نصب کردم اما با هردو بعد از فلش رو ارم موند وبالا نیومد برنامه controlbearrelease_ruby_ics_4.0win-hboot-1.92-1.93 رو دانلود کردم و میخوام اس اف کنم اما وقتی اجراش میکنم هیچ اتفاقی نمی افته عکسش رو الان میگذارم لطفا راهنمایی کنید نقل قول لینک ارسال
mehdikot 10 ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۴ این هم عکسش آپلود عکس » مشاهده تصویر » 12.jpg نقل قول لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۴ سلام بعد از فلش وایپ ها رو انجام دادید دوست من ؟ رفاقت کشکه و دوغ نقل قول لینک ارسال
mehdikot 10 ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۴ بله وایپ ها رو انجام دادم اما باز هم روی لوگو میمونه نقل قول لینک ارسال
ehsan_zamani_68 37 ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۴ خوب دوست عزیز شما چندتا کار باید انجام بدید 1.موبوربو و موبیژن و... رو از سیستم پاک کنید 2.اخرین ورژن درایور htc رو دانلود و نصب کنید کامل 3.من روی ویندوز 64 بیت جواب گرفتم ورژن hboot شما چنده؟ نقل قول لینک ارسال
BAHMAN 48 ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ با اجازه اساتید خودم دوست عزیز من نمیدونم شما چقدر از اس اف این مدل اطلاع دارید کار ساده ای برای شما که برای اولین بار دارید انجام میدید نیست شما اول رم 4 گیگ داخل گوشی قرار بدید بعد گوشی را در فس بوت قرار بدید برنامه controlbearrelease_ruby_gb_win جهت اس اف رو در داخل درایو C قرار بدید بعد ادامه مراحل رو اگه دوست داشته باشید به زبان ساده بهتون بگم Bahman59547@Gmail.com ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .