persian.gsm 14 ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ مدل گوشی استار تی وی برای تعویض تاچ آوردنش از شانس خوب بنده بدون کاره خاصی خاموش شد اصولا تو نوکیا یه خازن بزرگ و یک کوچیک هست که خراب میشه این اتفاق میفته ممنون میشم اگر کسی نقشه داره یا تجربه راهنمائیم کنه دوتا قطعه هست شک دارم بهشون منتظر نظر دوستان میمونم من باختم اما کسی جز ما نخواهد برد.. .. .. نقل قول لینک ارسال
Anonymous 37 ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ درود بر شما همکار عزیز جریان کشی گوشی را اعلام کنید نقل قول لینک ارسال
persian.gsm 14 ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ درود بر شما همکار عزیز جریان کشی گوشی را اعلام کنید اتصال مستقیم بزرگوار! بوق کامل! مقاومت بینش صفره ممنون میشم اگه اطلاعاتی بدین هنوزم درگیرشم البته شکم رو یه خازن قطب داره ولی خواستم اطلاعاتم کامل باشه و بی گدار به آب نزنم من باختم اما کسی جز ما نخواهد برد.. .. .. نقل قول لینک ارسال
Anonymous 37 ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ همکار عزیز برد را از ال سی دی و ... جدا کنید و بدون قاب تست کنید این هم مسیر کانکتور باطری نقل قول لینک ارسال
persian.gsm 14 ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ (ویرایش شده) واقعا ممنونم از وقتی که گذاشتید تجربه سایر فرومها رو اگر نمی داشتم ارزش این سرعت عمل و وقتی که صرف میکنید شاید برای حقیر ملموس نبود ولی فقط میتونم بگم شرایط سختی که گذاشتید برای عضویت واقعا ارزششو داره و از مهاجرتی که به اینجا کردم اصلا پشیمون نیستم ممنونم این قسمتو باید میگفتم هر چند به موضوع تایپیک ارتباط چندانی نداشته باشه این برد استار معمولیه ولی میشه از روش تا حددی مسیرارو بگیرم بیشتر شک من رو خازن الکترولیت قطب داره سمت راسته ممنون نتیجه رو اطلاع میدم ویرایش شده 2 شهریور، ۱۳۹۴ توسط persian.gsm من باختم اما کسی جز ما نخواهد برد.. .. .. نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .