محمد همدانی 14 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ سلام G700-u10گوشی مشکل تاچ داره قبلا تعمیر رفته مشتری میگه کمی آب روش ریخت با چندتا تاچ و ال سی دی تست شده تاچ کار نمیکنه -کانکتور چک کردم ممنون مسیر تاچ این مدل و برام بزارید نقل قول لینک ارسال
vilson_ali 27 ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ دوست عزیز شما خودت زیر لوپ نگاه کن مسیر ها معلوم هستش با اهمتر تست کن ببین کدوم مسیر وصل نیستش بعد سیم بکش صد در صد مشکلت حل میشه من تا الان 4 5 اینطوری داشتم. موفق باشی. نقل قول لینک ارسال
محمد همدانی 14 ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ میشه مسیرشو بهم بگید ممنون نقل قول لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ اولین کار گوشی رو ی سرویس کامل کنید بعدش اگر درست نشد احتمال زیاد مشکل از کانکتور تاج هست به راحتی میتونید او رو تعمیر کنید با لحیم... [sIGPIC][/sIGPIC] نقل قول لینک ارسال
محمد همدانی 14 ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ اولین کار گوشی رو ی سرویس کامل کنید بعدش اگر درست نشد احتمال زیاد مشکل از کانکتور تاج هست به راحتی میتونید او رو تعمیر کنید با لحیم... ممنون گوشی کامل سرویس شده کانکتور هم زیر لوپ نگاه کردم با هویه دوباره لحیم کردم مشکلی نداره ...... نقل قول لینک ارسال
kwptpt 11 ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۴ سلام دوست عزیز این مشکل رو بنده هم داشتم اگر اوراقی داری باید این ic رو تعویض کنید http://s3.picofile.com/file/8223161500/oxnez731bwjt.jpg یاعلی نقل قول لینک ارسال
amear 11 ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۵ سلام من ای سی پاور عوض کردم الان تاچ کار نمیکنه نمیدونم ایسی تاجه یا ای سی پاور ممنونم نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .