rezakeshavarza 15 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستان خسته نباشید من فایل p6 پیر کاردین دارم اما mt6572 isj این گوشی که الان دستمه mt6582 هست کسی فایلی نداره ازش؟ من فقط عاشق اینم.......... حرف قلبتو بدونم............ نقل قول لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستان خسته نباشید من فایل p6 پیر کاردین دارم اما mt6572 isj این گوشی که الان دستمه mt6582 هست کسی فایلی نداره ازش؟ سلام اولا اون دومی رو با نرم افزار دیدی اینو میزنه یا روی خود برد ؟ دوما مشکل تبلت چیه ؟ رفاقت کشکه و دوغ نقل قول لینک ارسال
rezakeshavarza 15 ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ با ولکانو اینفو گرفتم میزنه mt6582 با فایل 6572 هم میزنم میگه chip type not mach من فقط عاشق اینم.......... حرف قلبتو بدونم............ نقل قول لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ مشکل گوشی رو اعلام نکردی داداش ؟ اگه روی ارمه هست یه فرمت با باکس مراپی ولکانو راهش میندازه (به احتمال زیاد ) منم فایل شما رو دارم و اون یکی رو ندارم وگرنه براتون اپلود می کردم :-? رفاقت کشکه و دوغ نقل قول لینک ارسال
rezakeshavarza 15 ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ دمت گرم علی آقا از شما به ما رسیده فرمت کردم نشد مشکلش رو ارمه با فایل p7 و p8 زدم که بازم ارور داد این دوتا هم آخه 6582 هستن گفتم اینم شاید از اونا باشه لیبل اشتباه چسبونده باشن چینیه دیگه بعید نیست اما کلا دیگه خاموش شد من فقط عاشق اینم.......... حرف قلبتو بدونم............ نقل قول لینک ارسال
tebyanmobile 12 ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۵ سلام فایل فلش اگه از این مدل پیرکاردینp6دارین بدین ممنون میشم با اینفینیتی فرمت کردم ولی باز رو لوگو هست نقل قول لینک ارسال
sadra.z 35 ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۵ سلام فایل فلش اگه از این مدل پیرکاردینp6دارین بدین ممنون میشم با اینفینیتی فرمت کردم ولی باز رو لوگو هست اکه گوشیتون 6572هست براتون فایل اپ کنم و اکر نه اعلام کنید با ما بروز باشد اولین سایت در زمینه اموزش کوک رام بروزترین سایت در زمینه رامهای نایاب تبلت ها و گوشیهای چینی خرید اشتراک سالیانه دانلود رامهای کوک شده ونایاب اموزشهای تخصصی http://gsm-developers.ir/ نقل قول لینک ارسال
nokia5800 15 ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۵ اکه گوشیتون 6572هست براتون فایل اپ کنم و اکر نه اعلام کنید به گوشی p6 پیر کاردین دارم سی پی یو mt6582 خیلی سرچ کردم فایلی براش پیدا نکردم ممنون میشم اگر فایلی سراغ دارید ادرسشو بدید نقل قول لینک ارسال
sadra.z 35 ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۵ متاسفانه این سی پی یو فایلش را ندارم اما اکه صبر کنید شاید بتونم پیدا کنم براتون با ما بروز باشد اولین سایت در زمینه اموزش کوک رام بروزترین سایت در زمینه رامهای نایاب تبلت ها و گوشیهای چینی خرید اشتراک سالیانه دانلود رامهای کوک شده ونایاب اموزشهای تخصصی http://gsm-developers.ir/ نقل قول لینک ارسال
tebyanmobile 12 ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۵ اکه گوشیتون 6572هست براتون فایل اپ کنم و اکر نه اعلام کنید بله ممنون میشم اپ کنین نقل قول لینک ارسال
mobilejavan 56 ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۵ درود برشما فایل با cpu mtk6582 درحال اپلود میباشد صبور باشین.... نقل قول لینک ارسال
sadra.z 35 ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۵ cpu 6572هم در حال اپلود هست صبور باشین با ما بروز باشد اولین سایت در زمینه اموزش کوک رام بروزترین سایت در زمینه رامهای نایاب تبلت ها و گوشیهای چینی خرید اشتراک سالیانه دانلود رامهای کوک شده ونایاب اموزشهای تخصصی http://gsm-developers.ir/ نقل قول لینک ارسال
mobilejavan 56 ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۵ خدمت شما http://gsm-developers.ir/thread10441.html#post35737 نقل قول لینک ارسال
tebyanmobile 12 ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۵ cpu 6572هم در حال اپلود هست صبور باشین با عرض معذرت. با مشخصه 6572 نیازمندم. زمان اپلود فایل را بفرمایید ممنون میشوم. با تشکر از زحمات شما. نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .