MR.Majid 226 ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۴ (ویرایش شده) سلامی دوباره بر دوستان عزیز الان دو تا گوشی برام آوردن که مال همکاره برای فارسی سازی اولین کار نگاه به بیلد نامبر گوشی کردم که بیلدش 203 بود. رامی که بنده داشته بود بیلد 214 بود وبارها تست کردم مشکلی نداشت.البته امروز این گوشی هارو خاموش کرد واین ارور رو میده. با ورژن های مختلف فلش زدم اما آخرشم جواب نداد. ویرایش شده 28 مرداد، ۱۳۹۴ توسط MR.Majid [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۴ سلام قبل از پست سرچ کنید دوست من http://forum.gsm-developers.ir/thread1489.html با این فایل بزنید اوکی میشه :-? رفاقت کشکه و دوغ لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۴ با این روش هم جواب نداد تا %7 میره زیر فلش دیگه همون ارور پست اول رو میزنه؟ [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۴ دوست عزیز شما ابتدا باید فایل Rework-Secro رو رایت کنید بعد فایل فلش رو بزنید همون قبل فلش فرمت کنید بعد بزنید. برای اطمینان از فلشر SP_Flash_Tool_exe_v3.1324.0.177_Secboot استفاده کنید. لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ دوست عزیز چگونه این Rework-Secro فایل رو نصب کنم این فایل رو از کجا بدست بیارم؟ [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
Gladiator 14 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ (ویرایش شده) درود دوست عزیز با راهنمائی که جناب MR.ALi گذاشتند من تا حالا چند مورد را برطرف کردم با این حال شما فایل زیر و دانلود و با SP_Flash_Tool_v3.1316.0.148 فلش بزن و اگر مشکلت حل نشد اسکرین شات ارور را بزارید. دانلود فایل Download solution y220 u10 off after flash از آپلود آی آر pass:y220developer ویرایش شده 28 مرداد، ۱۳۹۴ توسط Gladiator لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ لطفا لینکشو برام بذارید.SP_Flash_Tool_v3.1316.0.148 [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ لطفا لینکشو برام بذارید.SP_Flash_Tool_v3.1316.0.148 سلام اینجا رفاقت کشکه و دوغ لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ دوستان عزیز بازم با این ورژن نرم افزار این اررو رو میده. [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
Gladiator 14 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ عزیزم اسکریییییییییییییین شات لطفا لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ (ویرایش شده) اسکرین شات دوستان الان ی دونه دیگه برام آرودن فلش زدم.بدون مشکل http://s6.uplod.ir/i/00662/g77a8ewr915a.png ویرایش شده 29 مرداد، ۱۳۹۴ توسط MR.Ali [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ SP_Flash_Tool_v5.1352.01 by gsm-developers.ir با این ورژن هم تست کنید. این مشکل میتونه از ورژن فلش تولز باشه البته بازم با ورژن های مختلف تست کنید. لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ با این ورژن ی ارور دیگه میده. [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ دوستان عزیز گوشی مال همچراغه کسی راحله دیگه ی نداره؟ [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
e30-851 29 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ سلام داداش بهترین راه ی بار با ولکانو فرمت کن و بعدش اقدام به رایت فایلی که جناب مرتب قرار دادن کن در ضمن اگه بازم نشد با sp flash tool فرمت کن و فلش کن من این مشکل با تعویض نسخه فلش تول حل کردم یکی یکی تست زدم تا یکیش جواب داد ولی متاسفانه الان ورژنش یادم نیست چون دسترسی به اون سیستمم ندارم.یاعلی سه چیز رو هیچ وقت یادت نره 1- به همه نمی تونی کمک کنی 2- همه چیز رو نمی تونی عوض کنی 3-همه تو رو دوست نخواهند داشت اسماعیل عطایی کچویی چهارشنبه - ۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ الأربعاء - ٣ رجب ١٤٣٦ Wednesday - 2015 22 April لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ سلام.ی دونه گوشی هم دست همکارم خاموش شده با همون بیلدنامبر 203 الان آوردن پیش من همون فایل کم حجم فلش زدم تا آخر فلش شد بازم روشن نمیشه؟ [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
e30-851 29 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ دوست عزیز من کلی از اول میگم برای اون فایل که جناب مرتب قرار دادن کلا وقتی ای مدل خاموش میشه با رایت اون فایل بالا میاد حالا اگه رایت نشد و یا رایت شد بالا نیومد اگه فلش نشد ی بار بدون باطری فلش کن نشد وصل کن به منبع فلش کن نشد فلش تول عوض کن اگه فلش شد بالا نیومد اقدام به رایت دوباره کن و بعدش گوشی با منبع روشن کن چون بار اول ب خاطر دیر لود شدنش خیال میکنی روشن نشده ببین چند امپر میکشه سه چیز رو هیچ وقت یادت نره 1- به همه نمی تونی کمک کنی 2- همه چیز رو نمی تونی عوض کنی 3-همه تو رو دوست نخواهند داشت اسماعیل عطایی کچویی چهارشنبه - ۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ الأربعاء - ٣ رجب ١٤٣٦ Wednesday - 2015 22 April لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ دوستان سرتون رو درد نیارم الان دو عدد گوشی دارم که مشکل خاموشی هستند وقتی با فایل آقای مرتبت فلش میزنم یکیشون وسط فلش ارور میده و دیگری تا آخر فلش میشه ولی متاسفانه روشن نمیش. وقتی به دستگاه وصلش میکنم آمپر 3.5.6 دیگه آخرش روی 4 وا میسته. [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ دوستان با این فلشر راه افتاد SP_Flash_Tool_exe_Windows_v5.1504.00.000 [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ دوستان این پست رو ببندید. با تشکر [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
ارسال های توصیه شده