iraj 104 ارسال شده در 18 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، 2015 سلام دوستان از این epad هاست دکمه پاورش خراب بود تعویض شده اما عمل نمیکنه با پنس که پایه ها رو بهم وصل میکنی عمل میکنه ولی خود دکمه کار نمیکنه حتی دکمه ولوم خود تبلت رو هم خارج وبجای پاور زدم ولی باز عمل نمیکنه irgsm لینک ارسال
persian.gsm 14 ارسال شده در 18 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، 2015 شاید نوع اتصال پایه ها تو کلیدای تبلت متفاوته بعضا برای خودم پیش اومده کاید ولوم با پاور نوع اتصال اولیه قبل از کلید زنی و بعد از کلید زنی متفاوته پیشنهاد من اینه قبلش ببین کدوم پایه ها آزادن از انواع مختلف کیلی استفاده کن البته قبلش پایه هاشو چک کن بدش... من باختم اما کسی جز ما نخواهد برد.. .. .. لینک ارسال
persian.gsm 14 ارسال شده در 18 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، 2015 اگر هم نوعشو پیدا نکردی پایه هاتو ضربدری سیم بکش البته این روش ابداعی خودمم و اصولی نیست ولی مواقع ضروری... قبلش یه کیلیدم برعکس بزار اگه جواب داد بدا... البته اساتید اگر روش اصولیشو بلدن بابت توضیحاتم پوزش میخام و به گوش خواهیم بود من باختم اما کسی جز ما نخواهد برد.. .. .. لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 19 آبان، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، 2015 با سیم کشی ضربدری مشکل حل شد irgsm لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 19 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، 2015 ممنون از اعلام نتیجه... موفق باشید. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.