tebyanmobile 12 ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۴ سلام این مشکل از هارد هست یا نه؟ دوستان فایل efs سالم دارن؟ الان روی لوگو هست نقل قول لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۴ سلام احتمال هارد بیشتره دوست من - اگه efs بود فقط همون اخطار رو میداد رفاقت کشکه و دوغ نقل قول لینک ارسال
tebyanmobile 12 ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۴ دوستان برای امتحان اگه efs دارن بدن ممنون میشم نقل قول لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۴ (ویرایش شده) دوستان برای امتحان اگه efs دارن بدن ممنون میشم دوست عزیز میگم که مشکل از چیز دیگه ایه ولی اگه اصرار دارید میتونید با مثلا دانگل bst بزنید Reset efs ان شالله درست بشه . ویرایش شده 25 مرداد، ۱۳۹۴ توسط MR.Ali رفاقت کشکه و دوغ نقل قول لینک ارسال
tebyanmobile 12 ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۴ ممنون ولی گوشی رو ارم که هست باکس شناساییش نمیکنه نقل قول لینک ارسال
ARA6 27 ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۴ سلام در حالت دانلودینگ به باکس وصل کنید و ریست کنید... براي تسلط بر يك ملت اقليتي خائن و اكثريتي نادان نياز است... نقل قول لینک ارسال
reshad 10 ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ سلام دوست عزیز اعلام نتیجه کن اگه جواب نداد بگو تا فایل Efs برات اپلود کنم Sent from my HTC Desire 700 dual sim using Tapatalk نقل قول لینک ارسال
tebyanmobile 12 ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۵ سلام دوباره همین مشکل رو پیدا کردم. اگه کسی efs داره بده ممنون میشم نقل قول لینک ارسال
smaiil-abasi 15 ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۵ (ویرایش شده) سلام دوباره همین مشکل رو پیدا کردم. اگه کسی efs داره بده ممنون میشم خدمت شما GT-P5100 by smaiil.abais - Download - 4shared - اسماعیل عباسی EFS_GT-P5100_P5100XXDMD1_355695054491103_RF1D344BTKZ_29-7-2014_12-27-35 - Download - 4shared ویرایش شده 16 فروردین، ۱۳۹۵ توسط smaiil-abasi نقل قول لینک ارسال
tebyanmobile 12 ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۵ اعلام نتیجه : با فایل جناب عباسی حل شد. البته فقط با اودین 1.85 جواب داد. ممنون . نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .