sfri.arash 121 ارسال شده در 16 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، 2015 تشکر و قدردانی از دو دوست عزیزمون جناب آقای اسماعیل عطایی و حامد جان بابت زحماتشان درود تیم مدیریتی جی اس ام دولوپرز وظیفه خود میداند به دو دوست عزیزمون جناب آقای اسماعیل عطایی وحامد عزیز بابت تمام تلاش و زحماتی که برا سایت میکشن کمال تشکر را داشته امیدوارم این دوستان کماکان به فعالیت خودشون ادامه بدهند چرا که اینطور که دیده میشه دارای اطلاعات بسیار ارزشمندی هستند که میتونه برای ما و شما کاربران مفید واقع شده باشه... از همگی تون ممنونم و از پست هاتون لذت برده و می برم. موفق باشید. A real friend is one who watch you face but see your heart لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 16 آبان، 2015 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، 2015 درود ..... بنده نیز شخصا از این دو عزیز انجمن تشکر میکنم و امیدوارم همیشه موفق و پایدار باشند... یا علی اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 16 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، 2015 بنده هم به نوبه خودم از این عزیزان تشکر میکنم بابت زحماتشان [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
ehsan_zamani_68 37 ارسال شده در 16 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، 2015 بنده هم به نوبه خودم از این دو عزیز و دوست گل بخاطر زحمتاشون تشکر میکنم:xxx واقعا فایلهای در اختیارمون میزارن که تو هیچ فروومی نیست لینک ارسال
taher 10 ارسال شده در 16 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، 2015 بنده هم تشکر میکنم الخصوص از اقای عطایی که اینقدر دل پاک ودلسوز هستن لینک ارسال
BAHMAN 48 ارسال شده در 16 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، 2015 سلام باعث خوشحالیه که بنده کنار این دوستان هستم و ازش تشکر میکنم بابت فعالیت های خیلی زیاد و خوبشون یا علی Bahman59547@Gmail.com ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک ارسال
ghodooss 90 ارسال شده در 16 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، 2015 بنده هم به نوبه خودم از این دو عزیز و دوست عزیزم بخاطر زحمتاشون تشکر میکنم و همچنین از بقیه دوستان در هر رتبه ای یا حق برای زنده ماندن دو خورشید لازم است؛ یکی در آسمان و یکی در قلب... GhodoosS لینک ارسال
mobilejavan 56 ارسال شده در 16 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، 2015 بنده هم به نوبه خود به این دو عزیز خسته نباشین میگم و باعث افتخاره در کنار این عزیزان بودن لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 16 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، 2015 سلام و خسته نباشید به هر دو عزیز واقعا کار هر دوتاشون درسته مخصوصا داداش اسماعیل گل رفاقت کشکه و دوغ لینک ارسال
Reza2010 10 ارسال شده در 17 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، 2015 ................................... لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.