sfri.arash 121 ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۴ تشکر و قدردانی از دو دوست عزیزمون جناب آقای اسماعیل عطایی و حامد جان بابت زحماتشان درود تیم مدیریتی جی اس ام دولوپرز وظیفه خود میداند به دو دوست عزیزمون جناب آقای اسماعیل عطایی وحامد عزیز بابت تمام تلاش و زحماتی که برا سایت میکشن کمال تشکر را داشته امیدوارم این دوستان کماکان به فعالیت خودشون ادامه بدهند چرا که اینطور که دیده میشه دارای اطلاعات بسیار ارزشمندی هستند که میتونه برای ما و شما کاربران مفید واقع شده باشه... از همگی تون ممنونم و از پست هاتون لذت برده و می برم. موفق باشید. A real friend is one who watch you face but see your heart نقل قول لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2092 ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۴ مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۴ درود ..... بنده نیز شخصا از این دو عزیز انجمن تشکر میکنم و امیدوارم همیشه موفق و پایدار باشند... یا علی اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. نقل قول لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۴ بنده هم به نوبه خودم از این عزیزان تشکر میکنم بابت زحماتشان [sIGPIC][/sIGPIC] نقل قول لینک ارسال
ehsan_zamani_68 37 ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۴ بنده هم به نوبه خودم از این دو عزیز و دوست گل بخاطر زحمتاشون تشکر میکنم:xxx واقعا فایلهای در اختیارمون میزارن که تو هیچ فروومی نیست نقل قول لینک ارسال
taher 10 ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۴ بنده هم تشکر میکنم الخصوص از اقای عطایی که اینقدر دل پاک ودلسوز هستن نقل قول لینک ارسال
BAHMAN 48 ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۴ سلام باعث خوشحالیه که بنده کنار این دوستان هستم و ازش تشکر میکنم بابت فعالیت های خیلی زیاد و خوبشون یا علی Bahman59547@Gmail.com ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- نقل قول لینک ارسال
ghodooss 90 ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۴ بنده هم به نوبه خودم از این دو عزیز و دوست عزیزم بخاطر زحمتاشون تشکر میکنم و همچنین از بقیه دوستان در هر رتبه ای یا حق برای زنده ماندن دو خورشید لازم است؛ یکی در آسمان و یکی در قلب... GhodoosS نقل قول لینک ارسال
mobilejavan 56 ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۴ بنده هم به نوبه خود به این دو عزیز خسته نباشین میگم و باعث افتخاره در کنار این عزیزان بودن نقل قول لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۴ سلام و خسته نباشید به هر دو عزیز واقعا کار هر دوتاشون درسته مخصوصا داداش اسماعیل گل رفاقت کشکه و دوغ نقل قول لینک ارسال
Reza2010 10 ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۴ (ویرایش شده) ................................... ویرایش شده 3 دی، ۱۳۹۴ توسط Reza2010 نقل قول لینک ارسال
hasan32 15 ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۴ سلام و تشكر ميكنم از اساتيد بزرگوار جناب عطايي و آقا حامد عزيز بابت كمك هاي زيادي كه به كاربران انجمن مي كنند. نقل قول لینک ارسال
Anonymous 37 ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۴ من هم به نوبه ای خودم از این دو همکار عزیز تقدیر و تشکر میکنم انشالله باز هم بتونیم از تجربیات این دو همکار عزیز استفاده کنیم نقل قول لینک ارسال
e30-851 29 ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ سلام مرسی از تمام دوستان امیدوارم لیاقت این همه لطف رو داشته باشم و بتونم لطف تکتتون رو جبران کنم.یاعلی سه چیز رو هیچ وقت یادت نره 1- به همه نمی تونی کمک کنی 2- همه چیز رو نمی تونی عوض کنی 3-همه تو رو دوست نخواهند داشت اسماعیل عطایی کچویی چهارشنبه - ۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ الأربعاء - ٣ رجب ١٤٣٦ Wednesday - 2015 22 April نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .