iraj 104 ارسال شده در 15 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، 2015 سلام دوستان برای نصب رام کاستوم میخوام نصب کنم هر کاری کردم از طریق رویکاوری خودش نصب نمیشه وارد رم نمیشه .فلش هم کردم ولی باز وارد رم نمیشه روت کردم با iroot irgsm لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 15 آبان، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، 2015 نصب شد بالاخره با تعویض رم .اما حالا رام کاستوم ارور میده irgsm لینک ارسال
ehsan_zamani_68 37 ارسال شده در 15 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، 2015 ریکاوری cwm قابل فلش از مموری و ریکاوری لینک دانلود ریکاوری کاستوم خدمت شما مشکل گوشیتون چیه؟رام کاستوم روش رایت نمیشه یا بالا نمیاد؟ کاستوم رام s5830i با اندروید 4.1.1 لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 16 آبان، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، 2015 ریکاوری cwm قابل فلش از مموری و ریکاوری لینک دانلود ریکاوری کاستوم خدمت شما مشکل گوشیتون چیه؟رام کاستوم روش رایت نمیشه یا بالا نمیاد؟ کاستوم رام s5830i با اندروید 4.1.1 رایت نمیشه رام کاستومه...ارور میده irgsm لینک ارسال
taher 10 ارسال شده در 16 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، 2015 دوست من چه اروری میده بیشترین ارورها اول بخاطر رم و دوم بخاطر مناسب نبودن فایل ریکاوری برای نصب رام کاستوم هستش .پس بهتره اول از یه رم دیگه ویه فایل ریکاوری دیگه استفاده کنید ونتیجه رو اعلام بفرمایید لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 16 آبان، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، 2015 دوست من چه اروری میده بیشترین ارورها اول بخاطر رم و دوم بخاطر مناسب نبودن فایل ریکاوری برای نصب رام کاستوم هستش .پس بهتره اول از یه رم دیگه ویه فایل ریکاوری دیگه استفاده کنید ونتیجه رو اعلام بفرمایید ریکاوری کاستومی که برا رام هست رو میزنم رم هم مال خودم نمیاورد با یکی دیگه تست کردم الان ریکاوری به این ورژن داده ClockworkMod_v6.0.5.3-Cooperve که اینم اصلا نصب نمیشه.... set metadata-recursive:some changes failed E:erorr in /sdcard/cm-GTs i-coopervezip installation aborted irgsm لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 16 آبان، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، 2015 با ریکاوری های مختلف تست کردم نصب شد... irgsm لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.