محمد همدانی 14 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ سلام گوشی y625-u32 بیلد نامبر 105 میخوام دانگرید کنم به بیلدپایینتر فارسی بشه داخل سایت آموزش هست ولی هر کاری کردم فارسی نشد درایور گوشی کامل نصب هست تیک دیباگ فعاله گوشی روشن وصل میکنم دانلودر میشناسه متاسفانه ارور میده لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ دوست عزیز گوشی رو ی وایپ دستی کنید دوباره تست کنید. [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
محمد همدانی 14 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ دوست عزیز گوشی رو ی وایپ دستی کنید دوباره تست کنید. ممنون امتحان کردم فایده نداشت لینک ارسال
taher 10 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ ,دوست من از قسمت دیوایس منیجر پورتتون رو چک کنید چونکه این مشکل فقط بخاطر صحیح نبودن پورت هستش لینک ارسال
محمد همدانی 14 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ پورت نصب میشه هیچ مشکلی نداره داخل عکس نگاه کنید گوشی کاملا شناسایی شده لینک ارسال
taher 10 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ فایلتو بنداز تو درایو c ,و دوباره امتحان کن لینک ارسال
mobilejavan 56 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ سلام اموزش کامل خدمت شما download لینک ارسال
محمد همدانی 14 ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۴ ممنون از همگی مشکل از فایل بود با دانلود مجدد مشکل حل شد الان گوشی فارسی شد بدون مشکل لینک ارسال
ارسال های توصیه شده