gebal 57 ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ یه تبلت دل برام آمد موقع راه اندازی تبلت وای فای پیدا نمیکند که وارد منو اصلی بشیم لطفا راهنمایی کنید لینک ارسال
ehsan_zamani_68 37 ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ سیمکارت رو از روش بردارید با ولوم - و پاور برید به ریکاوری وایپ کنید و راه انداری کنید لینک ارسال
gebal 57 ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ (ویرایش شده) وایپ کردم .. باز روشن کردم در حال جستجو وای فای هست ... اما هیچ شبکه پیدا نمیکنه ویرایش شده 22 مرداد، ۱۳۹۴ توسط gebal لینک ارسال
ehsan_zamani_68 37 ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ پس وایفایش مشکل داره من قبلا یه دل بود همین مشکل رو داشت با سیمکارت ایران وایفا از کار می افتاد بدون سیمکارت فکتوری کردم مشکل حل شد لینک ارسال
gebal 57 ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۴ چند بار گوشی وایپ کردم مشکل حل شد ممنون از راهنمایی دوستان لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۴ چند بار گوشی وایپ کردم مشکل حل شد ممنون از راهنمایی دوستان سلام با تشکر از اعلام نتیجه تاپیک بسته شد .../ رفاقت کشکه و دوغ لینک ارسال
ارسال های توصیه شده