steve jobs 33 ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ انجمن GSM - DEVELOPERS شهادت امام جعفر صادق ( ع ) را به تمامی شیعیان جهان علل خصوص دوستان و همکاران تسلیت عرض مینماید. نقل قول لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2092 ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ بنده نیز این روز را به همه شیعیان عزیز تسلیت میگم ... یا حق اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. نقل قول لینک ارسال
mobilejavan 56 ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ تسلیت باد بر عموم شیعیان نقل قول لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ بنده هم به نوبه خودم این روز را به همه شیعیان عزیز تسلیت میگم ... [sIGPIC][/sIGPIC] نقل قول لینک ارسال
ehsan_zamani_68 37 ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ بنده هم به نوبه خودم امروز رو به تموم عزیزان تسلیت میگم نقل قول لینک ارسال
Anonymous 37 ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ من هم به نوبه ای خودم به تمام شیعیان و همکاران انجمن این روز بزرگ را تسلیت میگویم نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .