مدیریت کل سایت ILYA20 2092 ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ با سلام و درود خدمت دوستان امروز نیز در خدمتتان هستم با ابزار مربوط به بوتلودر bootloader tools all in one v1.1 نسخه مربوط به gsm-developers.ir اپدیت دوم دوستان میتونم بگم 99 درصد کارهای مربوط به بوتلودر رو میتوانید با این انجام دهید ... در این ورژن خیلی از باگهای قبلی از نظیر خارج شدن نرم افزار پس از اتمام عملیات و در این ورژن خیلی از قابلیت ها اضافه شده که تصویر زیر کاملا گویای همه چیز هست... ا اسکرین شات: کاریی که این ابزار انجام میدهد: ------------------------- FLASH ------------------------- 1.W_update.zip 2.W_system.img 3.W_userdata.img 4.W_recovery.img 5.W_boot.img 6.W_hboot.img 7.W_bootloader.img 8.W_radio.img 9.W_rom.zip 10.W_splash.img ------------------------- ERASE _ FORMAT PARTITION ------------------------- 11.E_boot.img 12.E_recovery.img 13.E_system.img 14.F_userdata 15.F_system 16.F_CACH ------------------------- HTC TOOLS ------------------------- 17.get token 18.read instructions 19.flash unlock token 20.Write super cid 21.b_l info 22.lock bootloader 23.check cid 24.check model number 25.check all partition 26.check emmc ------------------------- WRENCH ------------------------- 27.check b_l unlock/relock 28.unlock b_l by code ------------------------- Buttons ------------------------- 29.adb reboot to b_l 30.reboot recovery 31.reboot to b_l 32.reboot normal 33.check fastboot ------------------------- nokia ------------------------- 35.W_cwm and stock nokia x2 36.W_cwm and stock nokia x لینک دانلود ابزار >http://www.mediafire.com/download/g69zxrx75478k5h/bootloader_tools_all_in_one_written_by_Gsm-developers.ir.rar به اشتراک گذاری این ابزار کاملا ازاد میباشد موفق باشید و ماندگار اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. نقل قول لینک ارسال
ehsan_zamani_68 37 ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ منتظر اپدیت های بعدی باشید با قابلیت های بیشتر نقل قول لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ در خواست آموزش با این نرم رو از ایلیا جان دارم ؟ 1.آموزش فلش زدن گوشی های هووایی 2.آنلاک کردن گوشی های هووایی 3.و... [sIGPIC][/sIGPIC] نقل قول لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2092 ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ مالک مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ در خواست آموزش با این نرم رو از ایلیا جان دارم ؟ 1.آموزش فلش زدن گوشی های هووایی 2.آنلاک کردن گوشی های هووایی 3.و... درود بر شما... برای فلش گوشی رو ببر به حالت بوتلودر بعدش فایل مورد نیاز رو رایت کن....(اکثر مدلا برای اینکار نیاز به انلاک کردن بوتلودر دارند) برای انلاک کردن هواوی و هم سونی و گوشی هایی که با کد انلاک میشوند میتوانید کد انلاک بوتلودر رو پس از دریافت با این نرم افزار انلاک کنید ....... موفق باشید و ماندگار اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. نقل قول لینک ارسال
persian.gsm 14 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ چطور میشه تشکر کرد... بدون چشم داشت دستاورداتو به رایگان در اختیار ما ها قرار میدی واقعا زبون کم میاره... ممنونیم من باختم اما کسی جز ما نخواهد برد.. .. .. نقل قول لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ چطور میشه تشکر کرد... بدون چشم داشت دستاورداتو به رایگان در اختیار ما ها قرار میدی واقعا زبون کم میاره... ممنونیم سلام دوست من خوشحالم که خوشتون اومد یکی از راه های تشکر اینکه شما هم به به بقیه دوستانتون کمک کنید رفاقت کشکه و دوغ نقل قول لینک ارسال
mobilemehdi 126 ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۴ دست گل تان درد نکند همیشه انقدر خوبی کن که وظیفه نشه لطف باشه نقل قول لینک ارسال
vahid36 35 ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۴ فوق العاده بود.... بیچاره ها تو جی اس ام ذوق کردن....=)) خیلی خیلی خیلی ممنون. دست گلتون درد نکنه نقل قول لینک ارسال
REPAIRER 14 ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۴ مرسي از پروگراممر و بچه هاي جي اس ام دولپرس به اميد پيشرفت بيشتر موفق باشين نقل قول لینک ارسال
EMERGENCY 10 ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۴ سلام واقعا اگه یه تیم حرفه ای باشه همین هست خیلی متشکر هستم با این برنامه خوب وعالی شما سپاس نقل قول لینک ارسال
B A H A R 10 ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۴ خیلی خیلی عالی بود کلید تشکر کمه برا این کار نقل قول لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۴ چجور باید گوشی رو به حالت بوتلودر برد؟؟ودرمورد موارد استفاده نرم افزار بیشتر توضیح بدین لطفا نقل قول لینک ارسال
ehsan_zamani_68 37 ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ بستگی به مدل داره اکثرا با ولوم منفی و پاور به حالت فست بوت میره نقل قول لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۴ ببخشید این نرم افزار برای سونی هم جوابگو هست؟رویacro s تست میکنم نمیره روی ریکاوری(ریکاوری کاستوم نصب کردم) irgsm نقل قول لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2092 ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۴ مالک مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۴ ببخشید این نرم افزار برای سونی هم جوابگو هست؟رویacro s تست میکنم نمیره روی ریکاوری(ریکاوری کاستوم نصب کردم) برای تمامی برندهای اندرویدی جوابگو هستش اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .